onsdag 25 april 2018

Livet rullar påBara för att det ekar tomt här inne så betyder det inte att det inte händer något i våra liv. Vi har haft några riktigt sköna dagar med värme och sol och vi har inrett vårt soldäck. Det blev en sida med matplats och en loungedel. Vi är nöjda och hoppas att vi ska kunna spendera många härliga timmar där ute. Fantastiska grannar har vi fått också och det känns som att det kommer bli en härlig sommar. Vi fick en jättefin grill av mina föräldrar i inflyttningspresent och den har vi så klart redan invigt, det känns som att den kommer användas flitigt i sommar.

Elliot har testat linser och kommer förhoppningsvis efter nästa övning hos optikern få med sig linser hem som han kan använda i alla fall de dagarna han tränar eller har match. Detta har resulterat i en  mycket glad och nöjd kille som aldrig har trivts i sina glasögon.

Förra veckan drog fotbollssäsongen igång igen och vi har sån tur att vi har fotbollsträningar fem dagar i veckan och så har Tuva lite gymnastik upptill det också. Lördagar är det enda dagen då det inte är någon träning men då lär det med allra största sannolikhet vara fotbollsmatcher. Så vi har inga fritidsproblem i alla fall.

Både Tuva och Elliot har haft otur och skadat sig. Elliot stukade sin stortå rejält under sportlovet och Tuva har tappat en planka på ena sin stortå vilket kommer resultera i en tappad nagel.

Annars då? Jo huvudet upp och fötterna ner. Livet rusar på i en väldig fart och vi kämpar på med att få det att gå ihop. I helgen var jag ensam hemma och det var välbehövligt. Jag behövde verkligen tid för mig själv, att bara få vara och andas. Men nu är det onsdag igen och snart är det dags för en ny helg och denna gång är det en långhelg. Tuva och Elliot kommer hem och vi hoppas på fint väder så att vi kan grilla och mysa ute.
4 kommentarer:

Therese sa...

Så otroligt fint du fixar och gör, och härligt med en liten uppdatering så jag vet att det är ok med er1 Låter bra att han får linser, det underlättar nog! Massor av kramar fina du <3 <3 <3

Wanderlust by Jona sa...

Men åh så fint det blev! :D

Popprinsessan sa...


Låter som om ni har en härligt uteplats att hänga på i sommar!
Hoppas det går bra med linserna för E. Minns när jag började med linser.. gick nog upp en timme tidigare på mornarna för att få i dem i ögonen, ha ha!! Men det är ju otroligt skönt!
Hoppas ni får en härlig långhelg!
Kram

Therese sa...

Hej fina du, nej varken FB eller insta, har nog med blogg, har dissat snap och annat också då jag inte vill sitta med tele och dator mer än vad jag gör i jobbet, har en tendens att slukas annars... Och ditt bord av lastpallar ska jag nog testa att göra här hemma tror jag :-D Lämnar massor av varma och innerliga kramar <3