fredag 12 januari 2018

Lycklig tjej!


Köksdelen med vårt fina betongbord som Roy har gjutit
 
Det var en tjej som strålade av lycka som jag hämtade efter gymnastiken igår. Första träningen i den nya gruppen hade varit jätterolig. Hon är så taggad för detta nu. Gymnastik tre dagar och fotboll en dag i veckan som det ser ut just nu. Om några veckor lär det bli minst en fotbollsträning till och sen är det gymnastiktävlingar och fotbollsmatcher. Så länge hon klarar av och orkar med skolan så är det okej.

Första veckan med skola och jobb är snart avklarad. Skönt att vara tillbaka i vardagen med rutiner igen. Tuva och Elliot börjar sin pappavecka idag och som vanligt kommer det kännas tomt att komma hem i eftermiddag. Men sånt är livet. Helgen blir nog ganska lugn tror jag. Vi har inga större planer än så länge i alla fall. Skulle behöva ta mig en tur till Ikea men vi får se om vi orkar med det.

Trevlig helg!

2 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Hoppas att du haft en skön helg! Härligt att din lilla loppa gillar både fotboll och gymnastik. Den lille busen här skulle nog kunna ha aktiviteter varje dag, han är så fysisk. Men den stora.. hon sitter helst vid datorn så henne får man tvinga iväg. Tänk att det kan bli så olika!

Kram

Therese sa...

Men så skoj att hon trivs och hon verkar vara så duktig <3 Och som alltid så skapar du verkligen ett vackert hem Tina, så otroligt fint och mysigt. Skulle gärna sitta där med en kopp te och dig <3 Önskar dig en fin veckan där du får tid med dina kära och se till att vara rädd om dig <3 KRAM