måndag 11 december 2017

Nya rutiner

 
Nya soffan som vi är så nöjda med!
 
Idag är första dagen för Tuva och Elliot att åka buss ifrån Åled. Ny buss, nya tider och nya rutiner. Tufft för Elliot som är en rutinmänniska, som vill veta att allt kommer att klaffa. Som är livrädd för att komma försent eller göra fel. Men jag är övertygad om att det kommer gå bra, de är ju så duktiga mina två mirakel.

Tuva hade uppvisning på gymnastiken igår. Först ville hon inte vara med för hon var rädd för att folk skulle skratta åt henne.
Min älskade lilla loppa som sätter så höga krav på sig själv. Men efter att ha pratat lite så bestämde hon sig för att vara med trots allt. Det gick hur bra som helst, jag såg när hon gick ut på golvet och såg hur fullt det var med folk på läktaren att hon var livrädd.
Men så fort de satte igång så glömde hon bort allt folk som satt och tittade och gjorde jättebra ifrån sig. Jag kan tala om att det var en strålande glad tjej som efter uppvisningen fick besked ifrån sin tränare att hon kommer bli uppflyttad en grupp nästa termin.
Duktiga Tuva!

Två veckor kvar till jul och lite ledighet. Två veckor där Roy kommer vara iväg. Han åkte redan igår och jag saknar honom massor.
Det ska bli skönt när vi alla får vara lediga lite tillsammans. Julen ska vi fira i Stockholm i år tillsammans med min familj och jag längtar!
 

 


1 kommentar:

Therese sa...

Hej älskade vän <3 Så fin soffa! Här ska vi med köpa nytt vad det lider men nu läggs tid och fokus främst på att fräscha till sommarstugan vi köpt bara det blir vår och nog varmt så vi tar oss dit. Hoppas julen i Stockholm var bra, och så håller jag tummarna att ni alla ska trivas riktigt bra nu i nya boendet <3 KRAM