måndag 11 september 2017

Måndag igen


Älskar mitt turkosa bord, hoppas jag hittar en bra plats till det i vår nya hem
 
Som vanligt försvann helgen i ett nafs. I fredags hade Tuva match och tjejerna kämpade på bra och var vid väldigt gott humör trots en brakförlust. Det regnade och planen bestod av mer lera än gräs vilket resulterade i blöta och leriga tjejer. I lördags hade Elliot match och killarna var så duktiga och tog hem ännu en vinst. Även här var det regnigt och ganska så lerigt vilket resulterade i att Elliot halkade när han skulle rädda en boll. Mamman hade svårt för att låta bli att springa ut på plan när jag såg hur hela ansiktet vred sig av smärta på honom när han ramlade. Han hade sträckt sig i baksidan av låret men reste på sig efter lite hjälp av tränaren.
 
Annars har det varit en ganska så lugn helg. I lördags var vi hemma hos ett par fina vänner på middag. Vi hade en mycket trevlig kväll. Dexter har varit hos farmor sen i lördags och Cassandra har varit hos en kompis. Igår vaknade vi alltså upp helt ensamma hemma och vi hade en helt tom dag i kalendern. Inget jobb, ingen fotboll och inga måsten. Som vi behövde en sån dag tillsammans. Vi låg kvar länge i sängen innan vi gick upp och åt en brakfrukost. Sen åkte vi ner till Helsingborg och gick en runda på Ikea.

Ja vi behövde verkligen en sån dag bara vi två. Det är mycket runtomkring oss just nu. Inte bara fullt ös med barnen utan vi dras med en massa annat också. Det känns som att det hela tiden dyker upp något som stör. Men det är väl kanske så det ska vara i livet. Tvära kast och känslostormar.
 


Inga kommentarer: