fredag 8 september 2017

Det går i vågor


Så mycket KÄRLEK!
 
Igår kväll hade jag en ledsen pojke hemma igen. Det går i vågor det där med avskeden. Det är snart tre år sen skilsmässan och vi alla tre sliter tidvis med saknaden och att inte få vara tillsammans hela tiden. Jag hatar att komma hem den fredagen de har åkt, dra av lakanen ifrån deras sängar och stänga dörren in till deras rum. Vaknar alltid på lördagen med ett stort sår i bröstet.
 
Jag vet att de har det hur bra som helst hos sin pappa, han är ju världens bästa. Men det är just avskeden som är jobbiga, framförallt för Elliot. Han säger att han hatar att behöva lämna någon utav oss varje vecka. Och jag förstår honom! Det är vidrigt, jag lider precis lika mycket som han gör. Att se honom så ledsen och förtvivlad sliter mitt hjärta itu.
 
Men jag vet ju att ingen av oss hade mått bra om vi hade fortsatt som en familj, men känslan av misslyckande och nederlag för att vi krossade vår familj kommer aldrig försvinna. Samtidigt är jag glad för att jag har gett mina barn en ny familj. De har ju fått världens bästa bonuspappa och det värmer alltid mitt hjärta att se och höra hur mycket de tycker om honom och tyr sig till honom.
 
Ja då var det pappavecka igen men som tur är har Tuva match i kväll och Elliot i morgon så då får jag krama mina älsklingar.
Bonustid med de allra bästa!
 


Inga kommentarer: