torsdag 21 september 2017

Att vara mänsklig

 
Älskade ungar!
 
Ibland blir det för mycket av allt och kroppen och huvudet säger ifrån. Just nu har det varit för mycket av det mesta ett tag och jag känner att jag måste sätta stopp. Jag måste få lite tid till att bara vara och andas. Jag måste lära mig att inte sätta så höga krav på mig själv och sluta slå på mig själv. Just nu är jag bara trött och stressad. Igår slog det över och tyvärr var det mina älskade barn som fick ta smällen när det brast. Jag blev arg för en skitsak och betedde mig allt annat än vuxet. Jag skäms och mår skit över detta.
Men som så många fina vänner skrev till mig på Facebook igår så är jag inte mer än mänsklig. Barnen måste få se att även jag också kan blir arg eller ledsen ibland. När jag hade lugnat mig bad jag så klart så hemskt mycket om ursäkt och mina fina barn köpte det så klart. De är ju fantastiska! För dem kommer jag alltid vara världens bästa mamma oavsett om jag är arg, glad eller ledsen.
Jag vet ju det!
 


1 kommentar:

Therese sa...

Åhhhh underbara du 💙 Skönt att visa att livet innebär påfrestningar, ingen är perfekt jämt utan det största tycker jag är att vara mänsklig och framförallt att be om förlåtelse, du visar det på det underbaraste sättet 💙