fredag 15 september 2017

Äntligen

 
Lycklig och stolt tjej!
 
Våra duktiga tjejer har kämpat på varje match och de har aldrig tappat lusten eller humöret trots att de aldrig har vunnit någon match. Och trots att de faktiskt har fått storstryk emellanåt. Men igår så hände det äntligen! De hade ett superbra spel och fick äntligen en vinst. Det var mycket glada och stolta tjejer som vi applåderade av plan igår efter matchen.
 
Fotboll ja, det är mest det vårt liv handlar om just nu känns det som. Men på grund av vädret så har klubbens planer stängt eftersom de är vattensjuka så ikväll fick vi helt plötsligt en ledig kväll eftersom både Tuva och Elliots träningar är inställda. Men i morgon har Elliot match igen och på söndag har Dexter poolspel och Elliot ska på målvaktsträning. Det är väl ungefär två veckor till med träningar och matcher innan det blir ett litet uppehåll.

Fredag idag igen alltså! Jobbar alltid bara halvdag på fredagar och när jag slutar ska jag åka ut till Oskarström och överraska barnen i skolan så att de slipper ta bussen hem idag. Sen blir det nog bara hem och mysa tror jag. Det är som sagt fullt upp mest hela tiden. Även nästa vecka gäller det att hålla tungan rätt i mun eftersom Roy åker iväg hela veckan. Jag blir alltså ensam och ska få ihop vardagen med utvecklingssamtal, jobb och träningar.
 
Igår var vi på visning i Åled. Vi fick gå in och titta i ett utav radhusen. Det var långt ifrån färdigt men vi fick oss i alla fall en uppfattning om hur det kommer bli och så fick vi träffa våra nya grannar. Förutom att det kommer bli mycket mindre plats för oss i vardagsrum/kök så kommer det nog bli jättebra. Vi vänjer oss nog vid den mindre ytan och eftersom det betyder att Tuva och Elliot får ett riktigt rum så är det värt det.
 
 
 


1 kommentar:

Therese sa...

Hoppas ni kunnat njuta av att du överraskade och hämtade, och det låter så spännande med mya boendet. Blir nog toppen! Och ja att rodda runt en vardag och få skola fritid och annat att flyta är långt ifrån lätt, jag vet... man kan bara göra sitt bästa. Kramar i massor fina du 💜