tisdag 4 juli 2017

Tillval och Gekås

 
Mycket turkost är det hemma hos mig
 
Igår stack vi till Varberg efter jobbet för att titta på lite tillval till köket i radhuset vi ska flytta till. Vi har fått några bänkskivor, handtag och kakel att välja på. Vi ville se dem live innan vi bestämde oss och det kan nog bli väldigt bra tror jag. När vi ändå var i krokarna tog vi en avstickare till Ullared och det stora gula varuhuset innan vi åkte hem. Vi fyllde på förrådet med hygienartiklar och så köpte vi underkläder och strumpor till barnen. Jag kommer aldrig förstå mysteriet med de där strumporna som man köper och köper till barnen och ändå så har de aldrig strumpor! Vart tar de vägen? Det slank även ner en ny ryggsäck till Dexter i vagnen och tre stycken ljusstakar. Turkosa förstås! Haha jag hade ju inga sen innan.
 
Blev alldeles varm i hjärtat igår när en sprudlande glad Tuva ringde och berättade att det hade varit jätteroligt på fotbollsskolan och att tränaren var jätterolig. Det är ett bra betyg för att komma ifrån den lilla damen.
 
Fyra dagars jobb till och sen har vi äntligen semester! Vädret har fortfarande inte visat sig från sin bästa sida men jag hoppas verkligen att det vänder för denna blåst och regn vill vi inte se något av på semestern!
 


Inga kommentarer: