fredag 30 september 2016

Ett år går fort


 
Älskar vårt hem
 
Idag är det ett år sen vi flyttade in i vår lägenhet, tiden går så fort. Jag älskar vår lägenhet. Den är ljus och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket är precis i min smak. Balkongen är stor och sträcker sig runt hela köket och vardagsrummet. Hade sett framför mig många mysiga stunder där i sommar i vår hörna som vi har fixat till med lastpallar men tyvärr visade sig inte vädret ifrån sin bästa sida. Det har nu i några dagar blåst otroligt mycket och regnat så nu är allt utom pallarna inplockat och nerburet i källaren.
 
Det finns självklart nackdelar med lägenheten också och den största är väl att vi betalar en skyhög hyra. Sen är det så att den redan idag är på gränsen till för liten för oss när vi är alla sex hemma. Jag önskar att Tuva och Elliot ska få ett eget gemensamt rum hemma hos oss. Jag vill att de verkligen ska känna att de kommer hem när de kommer. Dessutom är det så att vi förhoppningsvis kommer bli ännu fler i vår redan stora familj. Nej jag är inte gravid och kommer inte bli det heller. Men vi hoppas på att inom ett år eller i alla fall ett och ett halvt få hem Roys andra barn. Då är definitivt den här lägenheten för liten för oss. Så nu håller vi ögonen öppna efter något ännu större.
 
Och ja det här sista året har gått fort! Det har varit massor av toppar och dalar men vi kämpar på. Det är som sagt inte lätt att få två trasiga liv att gå ihop till ett men har man en stark kärlek som vi har så får man det att funka. Det är väl kanske bara jag som ska ta och sluta tänka och känna efter så mycket och ta det lite mer för vad det är. Jag kan ju inte påverka vissa saker så är det ju bara.
 
Fredag idag och mina två älsklingar kommer hem. Ikväll ska vi mysa med massor av pussar och kramar, mamman blir hel.
 
 


2 kommentarer:

cecce sa...

Vilket fint kök ni har!:-)
Förstår så väl det där med att få i hop två familjer. Inte det lättaste och kräver mycket tålamod och kärlek. Men det verkar ni ha:-) Det är det viktigaste! Kämpa på.

Kram Cecce

Therese sa...

Tittar in och lämnar en stor och varm kram, och hoppas allt är bra? Själv längtar jag nu hem, skoj att vara borta lite, men hemma är ändå bäst! Kram fina du 💕