onsdag 14 september 2016

Det är inte lätt


 
Du och jag för alltid älskling!
 
Det är inte lätt när två helt olika världar möts. Två personer som har levt så olika liv. Det är inte lätt att förstå varandra, förstå hur den andra tänker och känner. Det finns inga rätt eller fel men det gäller att försöka hitta det som är rätt för oss två. Två trasiga familjer som ska bli en, mina barn och dina barn. Orättvisor, avundsjuka, rädslan för att göra någon ledsen eller ännu värre att någon ska känna sig förbisedd eller utanför.

Svartsjuka, osäkerhet och jobbiga tankar. Att dela med sig utan att den andra ska missförstå och ta det som kritik. Att förstå att vi har levt olika liv utan att någon utav oss ser ned på den andra för det. Hinder vi möter i vardagen, stora hinder, kanske större än för många andra. Förstå att vi är två helt olika individer som tacklar allt olika. Försöka mötas i detta och stötta varandra istället för att stöta bort varandra. Nej det är inte lätt.
 
Men Du och jag vi har något speciellt. Vi har en speciell glöd, en gnista som ingen annan har. Vi har två starka viljor och det stormar och yr ofta om oss. Många heta stunder som slutar i tårar för att vi inte förstår varandra. Men den där gnistan och glöden får oss alltid att till slut bli sams igen. Vi har ju en kärlek som inte går att beskriva. Vi älskar ju varandra så att det gör ont.
 


4 kommentarer:

Evelina sa...

så fint skrivet!
Så glad för din skull att du hittat kärleken <3
Kram

Therese sa...

Wow så starkt du beskriver verkligheten och er kärlek ❤️ Kramar!!!

Therese sa...

PS. Nu kan du släppa tummarna, är klart nu att jag får min docent titel :-) så glad! DS.

Therese sa...

Tack Goa du för grattiset! Jag ska njuta och suga på detta hela helgen :-) kram!