torsdag 23 juni 2016

Sista gången


 
Det bästa som har hänt mig, kärleken till dessa två går inte att beskriva med ord
 
I morse var det sista gången jag körde de här två till fritids. Till hösten ska de börja gå hem efter skolan vilket innebär på våra veckor att de får skolskjuts till och från skolan. Tiden går så fort och ibland vill jag bara stoppa den. Båda två har växt så otroligt mycket den senaste tiden både fysiskt och psykiskt. Jag är så stolt över dem båda för att de har tagit sig igenom det sista ett och ett halvt året efter skilsmässan så bra som de har gjort. Elliot saknade pappa väldigt mycket häromdagen så igår var han hos pappa och sov där tills idag trots att han egentligen är hos mig. Jag är fortfarande lika glad för att Glenn och jag har en helt fantastisk relation och kommunikation. Det viktigaste för oss båda är att barnen mår bra.
 
Nu har vi sommaren framför oss och nästa helg påbörjar Tuva och Elliot sitt sommarlov med att flyga upp till Stockholm för att spendera en vecka hos världens bästa mormor och morfar. Sen kommer de vara växelvis hos mig och hos Glenn och totalt får de sju veckors sommarlov innan skolan drar igång igen i höst.
 
Jag går på semester om två veckor och kommer sen vara ledig i fyra veckor. Tyvärr blir det inte så mycket semester för Roy i sommar men vi ska i alla fall iväg till Kolmården i två dagar och detta kombinerar vi med några dagar i Stockholm. Resten av tiden ska jag försöka underhålla barnen så jag hoppas på fint väder så att vi kan sola och bada massor.
 
Bloggen då, vad händer med den? Inläggen duggar ju inte direkt tätt här just nu. Jag kommer ha den kvar, den är helt fantastisk att ha som en dagbok och titta tillbaka i. Dock kommer det nog fortsätta så här med väldigt sporadiska inlägg då och då.
 
Jag önskar Dig en helt FANTASTISK SOMMAR med massor av sol, bad och KÄRLEK!
 
 

Inga kommentarer: