måndag 21 september 2015

Kalas och det närmar sig

Jag säger bara herre jisses vilket liv! Tuva och Elliot ville bjuda hela klassen plus några till vänner på sitt kalas och vi var dumma nog att säga ja till detta. 35 ungar som var mer vilda än tama! Jösses säger jag bara. Efter två timmar var vi vuxna helt slut men Tuva och Elliot var nöjda och det är ju huvudsaken. Vi hade i alla fall varit smarta nog att hyra församlingshemmet så att vi slapp ha alla dessa barn hemma.
 
Nu närmar sig flytten med stormsteg. Tror vi har koll på det mesta. Det står flyttkartonger högt och lågt där hemma nu, det som vi inte använder är nedpackat, nu är det bara det sista kvar men det får vi ta de sista dagarna. Soffa, säng, lampa och färg är beställt. Ett besök på Ikea får det bli i samma veva som flytten för där ska det inhandlas en del. Besiktningar är bokade både av nya och gamla lägenheten. El och bredband är flyttat och adressändring är utförd. Ja jag tror som sagt att vi har koll på det mesta. Dexter och Cassandra ska vara hos sin farmor under flyttdagarna och Tuva och Elliot ska vara hos Glenn. Och vi har fina vänner som hjälper oss att bära. Ja det ska nog bli bra det här.
 
Och så har vi ju I-landsproblemet med bordet. Jag ville ju så gärna ha ett betongbord men det kostade ju en hel del. Och det kostar ju i övrigt att flytta också så vi bestämde oss för att inte lägga en sån stor summa på ett bord. Men min underbara man har bestämt att han ska göra ett betongbord åt oss. Det ska bli så kul att få ett bord som inte bara är snyggt utan som min älskling dessutom har gjort själv! Nu vill jag bara att tiden ska gå fort! Nästa vecka är det dags! Åh vad jag ser fram emot detta!
 
 
 


3 kommentarer:

Therese sa...

Ha ha kan tro att du/ni var svettiga med 35 barn att hålla koll på höga av socker ;-D Härligt! Och nja, med mig är det fint, men här på orten hittades i går en flicka på 14-år livlös, efter att ha varit försvunnen... Mest troligt ville hon inte leva mer, och jag kan bara tänka mig hennes föräldrars sorg och förtvivlan, barn ska inte behöva må så dåligt att detta blir utvägen... Lämnade Svea på skolan i morse och fick en stor klump i magen då jag såg flaggan på halv stång. Ofattbart sorgligt. Vilket gör att jag vil krama sönder och älska mina ungar från månen och tillbaka lite extra mycket idag! KRAMAR

N sa...

Fina alla är!

Johanna - Mamma till Leija sa...

Tur att ni överlevde kalaset!! Förstår att ni var helt slut efteråt!
Lycka nu till med flytten! <3 Kram