torsdag 3 september 2015

Det kommer bli tufft men vi får njuta när vi är tillsammans

Veckorna går fort och imorgon är det dags för pappavecka igen. Igår kväll när Roy och jag satt och pratade om vad vi ska äta till middag ikväll slog det mig att om bara några veckor så kommer varannan torsdag bli lite heliga för oss. Då får vi ha det lite extra mysigt eftersom det dagen efter är dags för överlämning och då när vi bor i stan kommer vi ju inte alls ses lika mycket på Glenns vecka som vi har gjort nu. Visst kan vi åka ut till Oskarström och träffa barnen men alla vet vi ju hur vardagen ser ut, tiden finns inte riktigt till för något utöver de vanliga rutinerna. Det slog mig så hårt att jag började gråta. Stackars Roy tar det som att han är den stora boven, att det är han som tar mig bort från Oskarström och barnen. Men så är det ju inte. Jag vill verkligen flytta ifrån Oskarström.
Det är som sagt så mycket minnen där som ska bli skönt att slippa se. Det ska bli så underbart att få börja om på nytt i vårt gemensamma hem. Att vi ska få vårt! Och ja, jag kommer sakna barnen otroligt mycket den veckan de är hos Glenn men som jag har skrivit innan så får vi ju njuta extra mycket den veckan de är hos oss.
 
Igår var vi på föräldramöte i Tuva och Elliots skola. Det kändes så otroligt skönt när Tuvas lärare säger: "Ni har skött den här skilsmässan så snyggt, det märks ingenting på barnen. De mår lika bra som innan och de pratar så gott om Er alla fyra" Ja något rätt har vi väl gjort i alla fall. Båda barnens lärare sa också att både Tuva och Elliot hade pratat om att vi ska flytta till stan och att de verkar tycka att det ska bli både spännande och roligt. Ja det är skönt att få höra. För visst kan barnen säga till oss att de tycker det är okej men när de pratar om det i skolan så känns det ändå som att detta kommer bli bra.
 
Jag älskar Roy över allt annat och jag njuter av varenda sekund tillsammans med honom. Det finns ingen bättre, det finns ingen som får mig att må så bra. När vi väl har landat i vårt nya hem ska vi börja njuta ännu mer av varandra. Just nu är det mycket med flytten men detta kommer bli så bra.
 
 


4 kommentarer:

Tjejmorsan sa...

Här sitter jag och gråter <3
Blir så lycklig för din skull och så ledsen för min egen. För här kommer tyvärr inte skilsmässan att bli lika fin.
F hatar mig och smutskastar mig inför barnen... Jag försöker släta över det och försöker att be honom att tänka på barnen.
Han säger att jag förstör hans och deras liv...
Jag känner att jag bara vill kräkas och har inte ätit på snart en vecka.

Tack för ditt fina inlägg. Det får mig att fortsätta kämpa för att få det här att gå så fint som möjligt!

Kärlek!!!

Kram

Maria sa...

Det kommer bli jättebra vännen!!
Är SÅ glad för din skull ❤❤

KRAM KRAM

Fröken M sa...

Det är precis SÅ det ska kännas !
Jag är så himla glad för din skull <3
KRAM

Emelie sa...

Jag är så himla glad för eran skull!! Ja allihopas, att det har gått så bra <3 och jag lovar att det kommer bli så bra även när ni flyttat till stan.
Massa med kärlek till er