tisdag 4 augusti 2015

Separationsångest


                                      
Älskade vackra Tuva
 
Åh vad ont det gör i mig varje gång vi ska skiljas åt och Du inte vill släppa taget om mig. "Jag vill vara med dig mamma, när ses vi igen nästa gång"? Orden sliter mitt hjärta i tusen bitar och när Du gråter så gråter jag med Dig. Jag vet att Ni båda har det hur bra som helst hos Er pappa men självklart så saknar jag Er så att det gör ont när Ni är där.
 
Jag vet att det har hänt så otroligt mycket för Er de senaste månaderna. Pappa och jag vände upp och ner på hela Er värld när vi valde att dela på oss. Sen har det på väldigt kort tid kommit in nya vuxna hos oss båda och med dem även nya "syskon". Jag förstår att det är otroligt tufft för Er men jag hoppas att Ni vet att det inte finns någon som kan ta varken mammas, pappas eller Er plats. Jag kommer alltid vara Er mamma och pappa kommer alltid vara Er pappa och vi kommer alltid älska Er villkorslöst och mest i hela världen.
Ingen kan ta Er plats i våra hjärtan.
 
Jag hoppas att Ni känner det lugn som jag känner nu när jag mår bra. Att Ni ser fördelarna med att ha fler vuxna i Era liv som älskar Er och som bara vill Er väl.
 
Sommaren har ju tyvärr blivit lite snurrig men nu ska Ni vara hos pappa i två veckor och sen när skolan börjar igen är vi tillbaka i de gamla vanliga rutinerna med varannan vecka igen.
 
 

 
 

Inga kommentarer: