tisdag 2 juni 2015

Världens tuffaste tjej


 
Älskar dig till månen och tillbaka min vackra tös
 
I torsdags hade Tuva tid hos ortopeden för att plocka bort sitt gips. Väl på plats fick vi reda på att även klamrarna skulle tas bort.
Efter operationen sa läkaren att dessa skulle sitta ytterligare en vecka efter att gipset hade tagits bort men tydligen så hade väl armen läkts så pass bra att de inte behövde sitta kvar.
 
När gipset åkte av började Tuva gråta, det var nog en väldigt konstig känsla att armen helt plötsligt var fri. Sen skulle som sagt klamrarna dras ut och det gjorde nog lite ont när sårskorporna drogs väck och enligt läkaren så känns det som ett sug i armen när de dras ut. Det föll lite tårar på min tappra tjejs kind men hon sa ingenting. Armen var ju så klart stel och öm på henne. Första dagarna såg man att hon var väldigt försiktig med armen och att hon gick och höll i den. Men nu rör hon sig som vanligt igen. Dock kan hon inte räta ut armen helt än men vi kämpar på med att träna den.
 
Nu hoppas vi att vår fina tjej har haft nog med otur. Nu har hon förutom alla sina sjukdomsdagar sytt i hakan och brutit armen. Nu får det vara bra tycker jag!
 


4 kommentarer:

Therese sa...

Fina fina T <3 Tapper är hon! Kikar in och önskar dig en fin fredag och trevlig helg, vi lurar på att åka till stugan för första gången i år, men beror på om regnet håller sig borta... KRAM!

Life of Johanna sa...

Så duktig hon är :)

Linda sa...

Vilken duktig tjej du har, vet att det inte är skönt att ta ur "spikar" hade 2 i tummen då jag var yngre och kommer än i dag ihåg att det gjorde ont att ta ut dem.

Har verkligen varit sämst på att läsa och kommentera, fullt upp från morgon till kväll i flera månader, hoppas sommaren blir lugn nu.

Kramar

Jenny sa...

Ja nu får de bara nog. Önskar att du ioch barnen får en fin ledighet ihop i sommar. Kram Tina