måndag 8 juni 2015

Tatuering och skön men något kaosig helg


 
Du och jag är VI
 
I torsdags gjorde jag och Veronica våra nya tatueringar. Vi är båda två supernöjda och vår vänskap är nu för evigt befäst på våra kroppar.
 
Ja och så var det måndag igen! Hur fort kan en helg egentligen gå? Det har varit en skön men lite kaosig helg. Barnen har badat flera gånger, vi har grillat, vi har tittat på film, vi har pussats och kramats, vi har bråkat och blivit sams flera gånger om. Min "vän" och hans son har varit hos oss hela helgen och det har varit så mysigt. Elliot och sonen har kommit varandra nära och Elliot säger att han har fått en bror. Dock gaddar dessa två killar ihop sig mot Tuva som inte har varit på sitt bästa humör i helgen. Så vi har haft en väldigt arg Tuva flera gånger om och att ha tre stycken överspeedade barn i hemmet gör att det blir lite kaosigt. Kaosigt men mysigt på sitt sätt. Det är bara att ta ett djupt andetag och jag får öva på att släppa kontrollen när det slängs saker överallt och det är grus i hela hallen och smulor i soffan.
 
 Jag tror att vi alla nu är trötta och behöver lite ledighet. Men nu är det bara att bita ihop. Det är fyra veckor kvar på jobb/fritids innan vi får njuta av ledighet. Glenn och jag ska träffas någon kväll och prata lite om hur vi ska lägga upp sommaren. Vi är lediga fyra veckor var och vi överlappar varandra med två veckor så barnen får vara lediga totalt sex veckor. Men vi måste bestämma när de ska vara hos den ena eller den andra.
 
Mm som sagt: måndag! Jag är trött som ett helt ålderdomshem så det är bara att bita ihop och kämpa på så att man tar sig igenom dagen.
 


2 kommentarer:

Therese sa...

Så läckra tatueringar!!!! Å lät som en mysig men lite rörig helg ;-D Lämnar många varma kramar till fina fina du <3

Maria sa...

Snygga tatueringar!
Hoppas att dagen har varit ok trots trötthet..

KRAM