torsdag 25 juni 2015

Att sakna och längta


 
Ibland lyckas man bara fånga just DET ögonblicket!
Jag älskar den här bilden på mina galna ungar och därför har den fått bli en förstoring på canvas
 
I morgon kommer de här två ovan hem! De har som vanligt haft det hur bra som helst hos mormor och morfar men det ska bli skönt att få hem dem igen. Hur mycket de än kan driva mig till vansinne så saknar och längtar jag ju så klart efter dem med varenda millimeter av min kropp när de inte är hos mig.
 
Sakna och längta kommer jag också göra nu i snart två veckor framöver. Min kärlek som bara kommer mig närmare och närmare för varje dag som går åker till Gotland på lördag morgon. Har vi tur hinner vi träffas några timmar nästa söndag innan jag åker iväg till Öland för att stanna där i en vecka. Två veckor utan varandra nu när vi är vana vid att alltid vara tillsammans känns som väldigt lång tid. Att inte kunna skratta tillsammans, mysa i soffan, äta middagar ihop med hela vår fantastiska barnaskara, pussas och kramas och att inte sova ihop kommer bli tufft. Men jag vet att det är nyttigt att sakna och längta efter varandra. Förhoppningsvis kommer det att göra att vår kärlek till varandra växer sig ännu starkare. Men allt är ju så nytt och jag som alltid är osäker kan så klart inte låta bli att fundera och oroa mig. Men jag får lita på att han tycker lika mycket om mig som jag tycker om honom och att han kommer sakna mig lika mycket som jag kommer sakna honom.
 
Vi får passa på att njuta nu de sista timmarna vi har tillsammans innan han ska åka. I morgon kommer som sagt barnen och mina föräldrar ner. Mamma fyller år på lördag så imorgon kväll ska vi gå ut och äta tillsammans allihopa. När vi har ätit färdigt åker mina föräldrar och barnen hem och jag och den bästa checkar in på hotell för att mysa och njuta av varandra.
 
 
 
 


6 kommentarer:

cecce sa...

Vilket härligt foto!:-))

Har läst igenom dina senaste inlägg och tycker mig ana att du mår bättre och har hittat någon slags balans i allt det jobbiga. Gläder mig. Det tar tid...och det går upp, och det går ner. Jag vet, eftersom jag gick igenom en separation för snart fem år sedan. Man överlever:) Och ljuset återvänder!

Kul också att du verkar ha funnit en ny vän och partner. Lycka till med det!!

Kram Cecce

Helen.HUSnrNIO sa...

Härlig bild på dina fina och vad kul att du förstorat upp den!
Jag är så dålig på att ta tag i det där men går hela tiden och är sugen på att göra några förstoringar i Canvas på barnen.
Får bli en av sakerna att ta tag i under semestern helt enkelt...

Sen måste jag så klart säga igen att det är så roligt att läsa att du träffat någon som du mår gott av att vara med. All lycka!

Kram & fin torsdag!

Popprinsessan sa...

Vad härligt att läsa att du hittat kärleken igen! <3 <3 <3
Många kramar till dig!

Therese sa...

Förstår att du längtar efter dem❤️ Och har din nya kärlek förståndet i behåll så håller han HÅRT i dig, finare människa finns ju inte!!!! Här fick barnen nu äntligen sommarlov, regnet öser ner så jag ska fixa en värmande soppa till middag 😊 lämnat ett gäng kramar och njut av hotellvistelsen! Kram

Maria sa...

Underbart att läsa att du har hittat kärleken igen!!
Jag är så urdålig på att läsa bloggar just nu, har varit lite mycket den sista tiden.

Saknar dig också vännen.
Njut nu av sommaren i massor och var rädd om dig!!

KRAM

Johanna - Mamma till Leija sa...

Så glad för din skull! <3 Kram