måndag 15 juni 2015

Allt är annorlunda nu


 
Njöt av lite extratid med de bästa på badet i lördags
 
I lördags var jag på badet på förmiddagen. Glenn, hans nya och barnen kom dit så jag fick njuta av lite extratid med mina älsklingar. Dock kändes det lite konstigt att sitta där på badet tillsammans. Jag kan tänka mig att folk undrar och pratar. Men det kan de väl få göra då. Jag vet att jag borde vara stolt för att vi faktiskt kan umgås så som vi gör. Framförallt för barnens skull. Jag vet inte vad det var men när jag åkte ifrån badet så kom allt över mig igen så när jag kom hem sprutade tårarna. Vet inte varför jag blev så ledsen men det är ju fortfarande en stor sorg att det blev så här. Självklart vill jag ju att vi fortfarande ska var en familj. Även om jag inte vill ha tillbaka Glenn så känns det konstigt att se honom med någon annan och att se barnen med någon annan gör också självklart ont i mitt mammahjärta. Samtidigt så träffar jag ju också någon nu och han är helt fantastisk med barnen och de älskar honom vilket ju så klart känns underbart. Speciellt Tuva som har svårt för att ty sig till nya människor har tytt sig till honom väldigt mycket och det känns verkligen skönt. Så jag måste ju vända på det när jag känner att det känns konstigt att se henne med mina barn.
 
Tänk vad saker och ting kan ändra sig på bara några månader. våra liv ser ju verkligen helt annorlunda ut nu mot vad de gjorde förra sommaren. Det viktigaste just nu är dock att barnen mår bra och både Glenn och jag är väldigt lyhörda för barnens signaler och vi pratar med varandra om det är något vi känner inte känns okej med dem. Det är ju självklart en oerhörd omställning för dem med nya vuxna och även nya barn i deras liv.
 
I övrigt har helgen varit bra. Fredagskvällen spenderades i soffan med massor av mys och kärlek. Lördag kväll bestämde jag och Veronica oss efter mycket velande fram och tillbaka för att gå ut. Klockan var strax efter tolv när vi kom in till stan och jag vet inte varför men vi var osmarta nog att tycka att vi skulle dricka Tequila och drinkar. Efter tre var av varje så dansade vi som aldrig förr! Roligt hade vi och det var värt att vara seg hela dagen igår. Det blev inte många knop gjorda utan den största delen spenderades i soffan.
 


 


1 kommentar:

Johanna - Mamma till Leija sa...

Ni ska verkligen vara glada över att ni kan umgås & ha en så bra relation! Är ju bara normalt att tycka att det känns konstigt. Ni har ju ändå levt så pass länge ihop... Underbart att du träffar någon <3 Hahaha, låter som ni hade en rolig utekväll :D Nu ska jag strax till dagis på midsommarfirande & äta tårta! :) Kram