måndag 25 maj 2015

Klart man blir glad för beröm


 
Har flera gånger den sista tiden fått beröm för mitt hem och det är ju klart att man blir stolt.
Älskar ju inredning och tycker det är så roligt att göra det fint hemma.
 
Då var ännu en helg passerad och den har varit helt ok. Vi har egentligen inte gjort så mycket.
I lördags var vi och tittade på JTR som spelade på en festival i stan. Tuva ville så gärna se dem men hon var nog inte beredd på det höga ljudet och på att det skulle vara så trångt. Vi såg dem sjunga några låtar innan vi gav upp och åkte hem igen. Igår var vi en sväng till Laholm och hälsade på en gammal jobbarkompis till mig. Barnen har börjar vara mer och mer ute och de har börjat leka med vänner även hemma hos mig vilket känns väldigt skönt i mammahjärtat.
 
Annars har vi hunnit med att mysa, pussas, kramas, äta godis, heja på Sverige i ESC (GRATTIS Mums Måns) och äta middag med fina vänner. Det har som sagt varit en helt ok helg. Jag har inte varit på det bästa humöret hela helgen kanske men det beror på att jag som sagt måste jobba på det här med att inse mitt eget värde.... Men det kommer hoppas jag!
 
Nu är det måndag igen och vi tar nya tag. Som sagt läkarbesök och borttagning av gips för Tuva på torsdag annars ska vi bara ta oss igenom vardagen med allt vad den innebär.
 
 
 


4 kommentarer:

Marina sa...

Dom bästa helgerna är väl dom när man bara "chillar" (som är Vs nya ledord) :-D Du har alltid haft det jättefint hemma hos dig, jag fattar inte hur du orkar ha sån ordning ;)

Maria sa...

Skönt med lugna helger.
Du har fantastiskt bra smak och är superduktig på det här med inredning!

Kram kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Alltid roligt med beröm & kul för er att se lite livemusik! Mysig helg ni haft! Tur att Måns vann balladaftonen! :P Önskar er en fin vecka! Kram

Fröken M sa...

Lugna helger kan faktiskt vara det allra bästa !!

Att du får beröm för ditt hem är inte alls konstigt - Du har riktigt bra smak !!
KRAM