tisdag 19 maj 2015

Framtiden är oskriven


 
För första gången på länge kan jag äntligen säga att jag mår bra
 
De sista sex månaderna har utan tvekan varit de tuffaste i mitt liv. Men de har även varit de viktigaste. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att det skulle vara så tufft som det har varit. Så mycket tårar som jag har gråtit trodde jag faktiskt inte att det fanns. Ångestattackerna har varit så tuffa och många nätter har varit sömnlösa. Men jag har tagit mig igenom det värsta med mycket ångest och smärta men också med en djävla massa styrka och jag har insett att jag faktiskt kan så mycket mer än jag trodde innan. Jag har insett att jag måste jobba massor med mig själv, inse mitt eget värde och tro på mig själv.
 
Nej livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Detta var så klart inte alls vad jag hade tänkt mig. Jag hade ju tänkt att vi skulle vara en familj för alltid. Att vi skulle bo tillsammans i vårt fina hus och vara lyckliga tillsammans. Men nu blev det inte så. Men jag har en jättefin lägenhet, jag har mina underbara barn som jag verkligen njuter av varannan vecka, jag har fantastiska vänner som jag kan skratta och gråta med och prata om allt med. En av dessa vänner har kommit mig extra nära och han har lärt känna mig utan och innan på gott och ont. Den här personen får mig verkligen att må bra och jag tycker väldigt mycket om honom. Jag blir lugn tillsammans med honom och vi har så roligt ihop. Vi får se vart detta leder. Framtiden är oskriven men jag kan för första gången på länge säga att jag mår bra. Visst kommer det ångestattacker ibland och visst kan jag fortfarande känna sorg MEN jag tror verkligen att allt kommer bli bra igen.
 


9 kommentarer:

Sofia Werlin - Min hälsoresa från 120 kilo. sa...

Underbaraste Tina <3

Popprinsessan sa...

Härligt att läsa Tina! <3
Kram

Maria sa...

Så underbart att läsa vännen ❤❤❤

Många kramar

Sofia Werlin - Min hälsoresa från 120 kilo sa...

Sv:
Mina ögonbryn får fortsätta att få sig en omgång med pincett och färg fram tills september :).
Himla segt men det ser ju bättre ut när man är klar.

Ha en mysig onsdag vännen <3

Therese sa...

Åh vad jag blir glad för din skull!!! Hoppfullt ❤️ Massa kramar

Marina sa...

Så härligt att höra Tina! <3 Du är fin, du är värdefull, du är fantastiskt och du är en fin vän.

KRAMAR i massor!

Fröken M sa...

Underbart att läsa ! du ä bara värd det allra bästa !
och är du sugen på ett glas vin så kommer jag hänga ute på Tylösand lörd-sönd !!
Kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Så härligt att höra!!! :) Hoppas du har en trevlig helg! <3 Kram

Helen.HUSnrNIO sa...

Jag har inte kikat in hos dig på ett tag men var ju tvungen att läsa bakåt när jag förstod att det fanns ngn som betyder lite mer.
Wao så underbart Tina! Jag sitter här och ler just nu :)

Så härligt att höra!
Kram!