tisdag 14 april 2015

Världens finaste Tuva


 
Världens vackraste tös och hon är MIN
 
Älskade, fina Tuva. Du är så lik mig både på in- och utsidan. Och kanske är det därför Du kan driva mig till vansinne. Det finns ingen som kan göra mig så arg som Du. Men det är ju som sagt för att vi är så lika, vi har lika dåligt tålamod och när vi blir arga så tänder vi till på alla cylindrar på en gång. Som tur är går ilskan över lika fort som den kom. Du är en snäll och omtänksam tjej med mycket skinn på näsan. Om någon skäller på Dig skakar Du av Dig det som ingenting. Men jag vet att du innerst inne bryr Dig mycket mer än Du visar för även Du kan bli väldigt känslosam när det blir för mycket för Dig. 
 
Du är en fighter utan dess like. Otaliga nätter har Du och jag spenderat ute på trappen invirade i täcken och filtar. Otaliga timmar har Du och jag spenderat på akuten. Du har blivit stucken, inhalerad, sydd och varit med om både hjärt- och lungröntgen. ALDRIG har du klagat trots att Du har varit så dålig, så dålig vissa gånger. Jag led så med Dig varje gång Din späda lilla kropp hostade så du blev alldeles blå runt ögonen. Du är min hjälte!
 
Din bror tycker att Du är världens bästa storasyster och jag kan bara hålla med honom. Att se Er två tillsammans värmer mitt hjärta så otroligt mycket. Trots att Ni kan bråka så att det yr om Er så vet jag att Ni älskar varandra innerligt. Precis så som jag älskar Er båda!
 
Jag vet att även Du har tagit de sista månaderna hårt även om Du inte alltid visar det. Jag vill att Du ska veta att jag alltid finns här för Dig och att jag vill att Du ska må bra och vara lycklig. Jag älskar Dig till månen och tillbaka min underbara tjej!
 


3 kommentarer:

Helen.HUSnrNIO sa...

Fina, fina Tuva. Och du Tina.
Kram

Therese sa...

Så vackert du skriver om både T och E, dina barn är så fina och kloka - precis som sin mor <3 Å så tack för din omtanke att du tänker på oss i dag, det visar åter igen att du har ett stort HJÄRTA vännen <3 KRAMAR!!!!!

Popprinsessan sa...

Så fint du skriver Tina!
Jag är övertygad om att dina barn känner sig innerligt älskade!
Kram