onsdag 29 april 2015

Valborg med de bästa


 
Det är ju så underbart när solen skiner och man får sätta på sig solglasögonen
redan tidigt på morgonen
 
I morgon är det Valborg och den ska firas med de bästa. Barnen är hos mig och så kommer de finaste vännerna och deras barn. Vi ska grilla och sen blir det en tur till brasan där barnen kan springa runt och leka med vänner innan kvällen avslutas med fyrverkerier.
 
På fredag är det slut på mammaveckan igen, tiden går alldeles för fort. Men på lördag ska Glenn iväg på något jippo med jobbet så jag får tillbaka barnen mellan lördag och söndag. Annars kommer helgen bjuda på utgång, kosläpp och middag på stan med de två vänner som just nu ligger mig varmast om hjärtat.  
 
På fredag dag ska jag även till huset för att hämta hem de sista sakerna som jag har kvar där. Detta känns tungt och ångestfyllt men det måste ju göras, vi måste få ett avslut på detta nu. Det är en hel del av mina gamla minnen som ska hämtas men vi ska även dela upp en del av våra gemensamma saker och detta bävar jag lite för. Även om jag innerst inne vet att jag har rätt till dessa saker så orkar jag inte bli osams på grund av något materiellt. Jag vet att jag inte kommer orka ta någon fight med Glenn om det är saker som vi båda vill ha. Vi har ju lyckats hålla någorlunda sams under de här sex månaderna som har gått sen skilsmässan och jag vill ju så gärna att vi ska kunna fortsätta vara vänner. Men jag ska bita ihop och försöka vara stark.
 
Jag önskar Dig en fin Valborg!
 


5 kommentarer:

Evelina Hellström sa...

Usch va jobbigt!! Men de fixar du, känns bättre när de är gjort.
Ja nu får vi verkligen ta tag i de där med strandhuset :) kram

Jenny sa...

Du klarar detta...jag tror att du har blivit starkare detta halvåret. Kram och trevlig valborg!

Fröken M sa...

Jag önskar dig en riktigt härlig helg !
Ja förstår att det känns jobbigt att hämta de sista grejerna, men du är stark och det kommer gå glant !!
KRAM

Therese sa...

Låter som om ni får en riktigt mysig valborg! Vi har inga planer, skitväder utlovas, men en brasa torde vi nog ändå vilja se, men får se om det blir på orten eller om vi åker till min hemby där de håller till och säljer fika inne i hembygdsgården, bra om det är sämre väder ;-d Kram FINA FINA du <3

Maria sa...

Hoppas att det går bra idag vännen! Förstår att det känns tungt…

Kram & trevlig helg.