torsdag 2 april 2015

Stockholm here we come


 
 
Efter mitt förra inlägg fick jag en del kommentarer på Facebook om att Ni tycker att jag har det så fint hemma. Det värmer naturligtvis att höra. TACK! Nu är det ju som de flesta av Er vet så att jag älskar inredning och att jag kanske är lite pedant (ja det svider att erkänna det men så är det, jag är VÄLDIGT pedant). Hur som helst så ska jag även erkänna att när jag var och tittade på min lägenhet första gången så kändes det inte alls bra. Men jag tänkte att nu får jag göra det bästa av den här situationen. Jag älskar huset som Glenn och jag bodde i. Jag har ju gjort det till vårt. Från det sjuttiotalshuset vi flyttade in i till hur det ser ut idag. Men när vi bestämde oss för att skilja oss kände jag dels att jag inte skulle ha råd att bo där själv plus att jag tycker att det är för stort när man är ensam. Så visst svider det att ha flyttat därifrån till en hyreslägenhet men med tanke på mitt intresse för inredning så har jag nu fått lägenheten att bli till mitt och barnens HEM. Jag hade turen att få nya golv i nästan hela lägenheten när jag flyttade in och det tillsammans med en del målarfärg och lite tapeter lyfte upp den tråkiga lägenheten jag var och tittade på till en riktigt fräsch lägenhet. Sen har jag ju fått in massor av mina inredningsprylar som jag gillar och det har ju gjort stället till mitt. Jag trivs där och jag vet att barnen också gör det.
 
Nog tjatat om det! I eftermiddag efter jobbet bär det av upp mot Stockholm, familjen och gamla vänner! Det ska bli så skönt att få komma iväg lite. Jag vet ju att mamma och pappa alltid skämmer bort oss. Jag ska få träffa min bror och hans fina familj och jag hoppas hinna med att träffa lite gamla vänner som jag saknar. Jag kör hem igen på måndag och barnen stannar tills på fredag nästa vecka då de flyger hem. Så nu står väskorna packade hemma så när jag har slutat jobba kör jag och hämtar barnen, hem och hämtar väskorna, plockar upp två stycken medresenärer som ska åka med oss upp till huvudstaden och sen tutar och kör vi! Jag är så nöjd med min nya bil så idag ska det bli en riktig fröjd att köra de nästan femtio milen.
 
Jag önskar dig en riktigt härlig påsk med massor av gott att äta och tonvis av kärlek!
 


3 kommentarer:

Anonym sa...

Kör försiktigt och ha en bra och fin Påsk. Kram Micke

Johanna - Mamma till Leija sa...

Ja, du har det verkligen fint hemma hos dig! :) Ha nu en mysig påsk! Kram

Therese sa...

Hoppas innerligt vännen att du/ni har haft en underbar påsk hos dina föräldrar och blivit rejält bortskämda och fått batterierna laddade igen <3 Här fick vi ett bra besked att M ska få operera sig i Göteborg nästa tisdag så nu måste jag fixa semester så jag kan följa med, han ska sövas och behöver hjälp efteråt så då vill jag vara med. Lämnar många varma kramar till dig underbara Tina <3