torsdag 12 mars 2015

Längtar


 
Imorgon får jag hem de här två fantastiska, underbara barnen igen!
 
Efter ett dygn på SPA ska man väl vara utvilad och känna sig på topp? Jag tror att jag gjorde en stor tabbe och drack alldeles för lite vatten efter den gudomligt sköna massagen igår så idag vaknade jag och kände mig bakis, alldeles seg och med huvudvärk. Men det är bara att bita ihop. Annars har vi haft det bra. Massagen var som sagt helt outstanding, jag somnade där på britsen så skönt var det. Anläggningen var fin och det fanns en del att spana på. Vi har badat och bubblat. Tyvärr var maten som ingick helt under all kritik. Varmrätten var till och med oätlig. Men det räddade vi upp med chips och läsk på rummet efter middagen. Som vanligt när jag är med fina Veronica så har det varit massor med skratt och trams, detta var precis vad jag behövde nu!
 
Imorgon är det dags för mammavecka igen och som jag längtar! Jag längtar efter deras kramar, pussar, skratt, kiv och bråk, läxläsning, grus och smulor i soffan, bubblande munnar som pratar samtidigt vid matbordet, att få känna en liten kropp som kryper ner bredvid mig i sängen på morgonen. Nu laddar jag för en supermysig helg med förhoppningsvis massor av sol, cykling, god mat, mellofinal
(ett måste när Tuva är hemma) och massor av KÄRLEK från mina två fina barn!
 
 
 

 

2 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Åå det låter helt ljuvligt med massage! Hoppas att det blir en härlig helg med barnen och att rätt låt vinner mellon så att Tuva blir glad :-)
Kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Haha, ibland blir det för mycket av det goda :P Härligt med SPA! Hoppas du haft en supermysig helg! Kram