tisdag 24 februari 2015

Förkyld och det går upp och ner


 
Elliots kruppanfall förra veckan resulterade i feber och en megaförkylning. Även Tuva vaknade på torsdag morgon och lät som en skällande hund och i helgen hade hon över 40 graders feber och yrade och krampade min stackars lilla loppa. Denna veckan är de hos Glenn så igår och idag har han varit hemma med dem. Jag vabade alla dagar förra veckan utom onsdagen. Detta resulterar ju så klart i att jag ligger grymt efter på jobbet vilket gör att nu när jag har åkt på en dunderförkylning så sitter jag på jobbet trots att jag inte mår bra. Men det är bara att bita ihop och köra på så länge man orkar.
 
Ja det är väl det jag gör i övrigt också. Just nu mår jag okej, det går upp och ner. Vissa dagar mår jag som sagt helt okej men vissa dagar kommer ångesten och tårarna smygande igen. Men jag kämpar på och är så tacksam för min familj och för de vänner jag har runtomkring mig som älskar mig och stöttar mig. Någon gång måste det ju sluta göra ont, någon gång måste ju jag inse att jag är värd det bästa och att jag måste få må bra.
 
 
 
 

2 kommentarer:

Johanna - Mamma till Leija sa...

Hoppas barnen snart blir friska & att du också får må bättre! Stor kram <3

Popprinsessan sa...

Hoppas att förkylningen inte blivit värre utan snarare tvärtom. Här är det första dagen på en vecka då jag känner att min influensa är på väg åt rätt håll...
Stor kram till dig!