torsdag 25 december 2014

Det måste ha varit ödet


 
Världens finaste Malin

Det måste ha varit ödet som gjorde att vi fann varandra precis när vi gjorde det. Du kom in i mitt liv när jag som mest behövde Dig. Utan Dig hade jag aldrig tagit mig igenom de sista månaderna. Du är en sån fantastisk vän som alltid har så kloka ord att säga till mig och du plockar upp mig ur mina värsta ångestattacker gång på gång. Du får mig alltid lugn och på bättre humör. Du är klok som en bok, Du har ett hjärta av guld och Du är världens bästa mamma till Dina barn! Jag vet ingen människa som är så snäll och omtänksam som Du.


Tavlan jag fick ifrån Dig i födelsedagspresent, den är så underbar! 
Den beskriver verkligen oss och vår fantastiska vänskap

Igår kväll låg jag i sängen och grät, jag mådde verkligen skit efter att ha försökt hålla en glad fasad utåt. Efter att ha låtsats hela dagen att allt var normalt men det är ju allt annat än normalt just nu. Då plingar det till i mobilen och Du frågar om jag är vaken, strax efter att jag har svarat ja så ringer Du! Du ringer mig ifrån Kanarieöarna och jag är Dig evigt tacksam vännen! Precis när jag hörde din röst så brast ju allt för mig igen men efter bara en liten stund har du lugnat mig igen med dina fina ord. Malin från djupet av mitt hjärta vill jag TACKA dig för att du finns i mitt liv.

Vi delar verkligen allt med varandra Du och jag! Ingen annan människa vet så mycket om mig som Du gör. Vi skrattar och gråter tillsammans, vi flamsar och vi tramsar. Vi delar hemligheter som ingen annan någonsin kommer få veta om. Alla borde ha en sån vän som Dig! 

Jag hoppas att Du vet att jag finns här lika mycket för Dig som Du finns för mig! Jag älskar Dig Malin och jag hade verkligen inte tagit mig igenom detta jag går igenom just nu utan Dig. 


4 kommentarer:

Meekatt sa...

Älskade vän! ♡ Är så glad att jag har dig i mitt liv! Om du bara visste hur mycket du betyder för mig! Det var meningen att vi skulle finnas i varandras liv...precis nu. Älskar dig och finna här...även om jag är långt iväg!

Marlene (Fd Ensamma Mamman) sa...

Härligt med en sån vän! Var tacksam :-)

Emelie sa...

Vilken fantastisk vänskap <3

Evelina sa...

NI är fantastiska människor båda 2, inte konstigt att ni fann varandra!
Malin har sagt så fina saker och pratat så varmt om er vänskap på semestern.
Ta hand om varandra!!!
Kram