tisdag 2 september 2014

Växtvärk


 
I natt kom den här fina killen gråtandes ner till oss.
Han hade växtvärk i fötterna och benen.
 
Efter lite smärtstillande och massage somnade han om emellan Glenn och mig. Jag som har svårt att sova med barnen i sängen smög till slut upp och la mig i hans säng. Stackars Elliot har haft problem med växtvärk ända sen han var riktigt liten. Ett tag var det minst en gång i månaden som han vaknade och grät förtvivlat av smärta. Men det är ju inte konstigt med tanke på hur mycket de växer.
 
I eftermiddag åker Glenn upp till Stockholm för att jobba, han kommer hem igen sent i morgon kväll så det blir jag som får ro iland hämtningar, lämningar, läxläsning, mat, tvätt och promenader med Junior. Jag ser verkligen upp till de som är ensamstående, det är ju så mycket lättare när man är två stycken som kan hjälpas åt med vardagssysslorna.
 
 
 

 
 

7 kommentarer:

Therese sa...

Stackarn, även Luran har rätt ofta växtvärk. Minns själv att jag hade det också, slet och drog i benen... Önskar dig och barnen fina dagar, ni ror i land det! Men jag håller med, uppskattar så då M är hemma numera så man är två, vilket jag tog förgivet förr... KRAMIS

Tommy sa...

SV: Åh det är jobbigt med växtvärk! Jag hade det väldigt sällan, men mina syskon som är längre än min hade det oftare.. Jag tyckte det var fusk att dom alltid växte medans jag stod stilla.

Du kommer fixa det galant med att sköta allt själv medans Glenn är på jobb. Att styra över fjärrkontrollen är faktiskt skönt, men jag som alltid har sambon borta i 14 dagar gillar när han kommer hem och vi gnabbar om vad vi ska se ;)

Puss

Maria sa...

Växtvärk är inget kul :( S har det titt som tätt. Tur det finns värktabletter!
Jag har varit själv både igår och idag....är nog själv i morgon också, ja det känns att man lever dessa dagar.

Kram vännen

Therese sa...

Kikar in och önskar underbara dig en fin onsdag, snart är halva veckan avklarad - skönt! KRAM

Popprinsessan sa...

Usch, minns den där växtvärken.. inte kul!
Jag är också själv några dagar nu, men är ju ganska van. Hoppas bara att alla är på gott humör i em för det gör stor skillnad om allt flyter eller ej..
Kram, kram!

Therese sa...

Pust, så var snart ännu en dag förbi. Har ju ett eget forskningsprojekt nu med budget och personalansvar så det fick jag känna på idag, strular lite... så jag ska nog ut och promenera nu för att rensa tankarna innan jag hämtar barnen. Ha en fin kväll rara du!

Helen.HUSnrNIO sa...

Växtvärk är jättejobbigt. W har det från och till och kan verkligen inte sova när det är som värst.
Inte kull alls :(