fredag 12 september 2014

Nu är den borta

 
Älskar min kamera som jag fick av min fina man i födelsedagspresent förra året.
Det är ju så mycket roligare att fota när man har en bra kamera.
 
Jag har i några dagar haft ont på insidan utav läppen. Jag har haft en blåsa och den satt precis över min piercing och tryckte. Jag lät det vara i några dagar i förhoppning om att blåsan skulle försvinna men det gjorde den tyvärr inte. Den blev större och tryckte in piercingen i läppen vilket gjorde att piercingen blev inflammerad. Igår var jag svullen och det kändes inte alls bra i munnen så jag var tyvärr tvungen att ta bort piercingen. Nu är jag svullen och fortfarande lite inflammerad så jag kommer inte sätta i piercingen igen. Jag är så klart väldigt ledsen över detta eftersom jag tycker det är så snyggt. Men men vi får väl se vad framtiden har att erbjuda.
 
Fredag igen, veckorna går verkligen galet fort! Idag när jag slutar ska jag luncha med fina Maria som jag inte har träffat sen innan sommaren tror jag. Det ska verkligen bli mysigt att få träffa henne igen och prata ikapp oss lite.

Annars har vi inte så mycket inplanerat för helgen än så länge. Simskola och så ska vi så klart rösta på söndag. I övrigt hoppas jag på en lugn helg med fint väder.

 
 
 

4 kommentarer:

Junitjej sa...

Ha en mysig helg!

Helen.HUSnrNIO sa...

Usch det lät inget vidare och tråkigt så klart.

Hoppas det är bättre idag än vad det var i fredags när du skrev!

Kram & ha en trevlig valkväll!

Maria sa...

Tack för i fredags, så mysigt att träffas!
Hoppas att det gick bra på simskolan idag.

kram kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Så tråkigt att du fick ta bort piercingen!
Hoppas ni haft en bra helg! Kram