torsdag 14 augusti 2014

Rensning

 
Tre lyckliga som äntligen fick kramas igen efter fem långa dagar
 
När barnen var iväg passade jag på att rensa lite där hemma. Deras garderober har blivit rensade på för små kläder och en hel del nytt har inhandlats. Tuva har ju som sagt fått nya tapeter och även nya lådor i sitt rum för nu vill hon inte längre ha rosa. I samband med att hon fyllde på sina nya lådor rensade hon ut massor av leksaker som hon aldrig leker med. Jag har även rensat ut linneskåpet på urtvättade lakan och handdukar, gardiner som aldrig mer kommer att användas och diverse kuddar och kuddfodral. Sen har vi ett rum som egentligen ska vara en dusch och en bastu men när vi flyttade in i huset var duschen utdömd och bastun har aldrig blivit färdig så detta utrymme används så klart som ett förråd. Där inne stoppar vi in det mesta som vi inte vet vart vi ska göra av när vi vill få undan det. Även detta utrymme har fått sig en rensning så det har blivit en hel del vändor till tippen de sista dagarna.
 
Jag har ju ett kontrollbehov som inte är utav dess like, jag gillar att rensa och ha ordning och reda runtomkring mig. Det känns skönt att börja hösten med att ha ordning och reda i garderoberna och förråden.
 


6 kommentarer:

Maria sa...

Här pågår också rensning.
A har fått lägenhet & flyttar i månadsskiftet och nu rensar vi för fullt på allt vi vill bli av med ;)
Det planeras en hel del med...S får möjligheten att välja vilka rum hon vill ha.
Även S garderob rensas också. Har en hel del vinterkläder som ska bort så vi får plats med det nya.

Kram kram

Fröken M sa...

Här rensas det oxå för fullt och jag har lovat mig själv att ALDRIG samla på mig så mycket skit igen...
När vi flyttar ska huset fyllas med sånt som jag/vi verkligen vill ha och det mesta som vi har nu är till salu. haha !! :)
KRAM

Carolina sa...

Åh, vad skönt att få rensat - här påbörjas det lite då och då men jag tycker aldrig tiden räcker till för att få det helt som jag vill! ;-) kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Så skönt att ha rensat undan en massa! :)
Sv: Tack för din fina kommentar! :)
Trevlig helg! Kram

Viktkamp sa...

Så befriande att rensa!!

Sv: Du kommer visst lyckas, vi gör det tillsammans vännen <3 Kram

Therese sa...

Alltid skönt att rensa, jag varvar jobb här hemma och städning av kontoret i dag där jag även har tre garderober som behöver gås igenom (var i går jag var i stan och jobbade). Är så skönt då man får bort sådant som ligger... Har en ond hals å ska nu ta en kopp te, börjar bli less, snart en månad med halsont till och från, men det är väl ett tecken om något att hösten är här... KRAM!