onsdag 6 augusti 2014

Femton år


Igår var det femton år sen som Glenn och jag träffades för första gången. Vi har verkligen haft våra upp och nedgångar under dessa år.
Ska jag vara ärlig så har det kanske varit mest nedgångar, vi har ju till och med varit nere i helvetet och vänt.
 

Men trots allt så har dessa femton år försvunnit i ett nafs. Igår kväll när vi skulle sova låg vi i sängen och pratade länge, länge. Vi pratade om gamla minnen som vi har från dessa femton år och vi konstaterade båda två att tiden har gått fort. Det kanske är ett tecken på att vi mår bra, att vi är trygga i varandra och att vi älskar varandra och den fina familjen som vi tillsammans har kämpat så för att skapa.

Nu när barnen är iväg är det så tomt där hemma men vi försöker verkligen att njuta av tiden vi får tillsammans och ta tillvara på den.
Tids nog är barnen hemma igen och då är det de som upptar vår tid.

7 kommentarer:

Maria sa...

Grattis till er båda. Kram 💜

Tommy sa...

Sv: Tack vännen .. Jag fick jobba 17 timmar i stället för 12, men nu har jag lite ledigt till lördag då det är tid för lite morgonarbete på jobb!

Grattis till er, ni är fina och starka. Passa på att njuta av varandra när barnen är iväg, det behöver ni <3

Saknar dig med!
Puss

Jenny sa...

Grattis till er och alla år.
Kram

Therese sa...

Fina ni <3 Och grattis till era år tillsamman, hoppas ni får ett långt och lyckligt liv tillsammans även framledes, men då utan motgångar <3 Å jag inser just att jag och Magnus träffades för ganska precis 10 år sedan, åren går fort!!! Ha nu en fin dag, å njut av att rå varandra på tu man hand <3 KRAM

Tommy sa...

SV: Tack så mycket vännen! Ja det är så skönt att ha mannen hemma igen .. Han ligger just nu och sover, trött efter att jobbat länge och fick kliva upp extremt tidigt för att hinna med flyget hem!

Puss

Johanna - Mamma till Leija sa...

15 år, det é bra det! Ni passar så bra ihop! <3
Sv: Ja, det är värt ett besök. Där é en rolig naturlekplats med. Fast är nog bästa att åka dit en mulen sval dag som vi gjorde, annars håller djuren sig inne... Kram

Therese sa...

Antar det blir kramkalas då de kommer hem igen idag :-) Önskar er en toppen dag, och att ni får en mysig helg då ni åter är samlade som familj igen vännen <3 KRAM