lördag 5 juli 2014

Underbar sommardagÄntligen är hon hemma hos oss vår fina Stella!

Vi började dagen med att åka och hämta hem Stella. Väl hemma fick Junior och hon träffas för första gången och det gick hur bra som helst. Stella som har bott i ett stall är van vid både hästar och hundar och Junior är ju van med katter sen innan. Ska bli spännande att se hur det blir här i natt. Hon har gått runt och skrikit lite några gånger under dagen, hon letar ju så klart efter sina syskon och sin mamma. Det gör ju lite ont i hjärtat att höra henne men det är ju livets gång. Vi hoppas att hon kommer att trivas här hos oss. 


Idag har vi haft ett fantastiskt sommarväder och vi har spenderat många timmar på soldäcket

Vi har varit på badet två gånger idag, vi har suttit i loungegruppen på soldäcket och njutit av värmen och till middag blev det grillat. Efter middagen gick vi en liten runda i skogen och hittade en halv påse med kantareller som vi ska njuta av i morgon. Sen satte vi oss ute på soldäcket igen och njöt av den fina kvällen. Klockan hade hunnit bli tio innan vi tyckte att det blev lite svalt och gick in. Såna här dagar och kvällar vill vi ha i flera veckor nu framöver. Tyvärr har de lovat sämre väder redan i morgon.


5 kommentarer:

Desiree sa...

Åh så mysigt med katt! Hon ser bedårande ut =)

Helen.HUSnrNIO sa...

Vilken mysig dag ni haft!
Stella är ju supersöt! Så roligt med en till familjemedlem :)

Ha en fin måndagskväll!
Kram

Popprinsessan sa...

En sådan supersöt liten ny familjemedlem ni fått hem!
Hoppas att Tuva mår bättre nu av mediciner och vila.
Varm kram till er!

Johanna - Mamma till Leija sa...

Hon är så fin lilla Stella! Hon kommer säkert trivas jättebra hos er! Så härlig dag ni haft! Ja, sådana dagar/kvällar borde det vara jämt! ;) Kram

Jenny sa...

Så söt hon är.
Det är helt underbart när man kan sitta ute om kvällarna. Hoppas ni får fortsatt njutning. Kram