måndag 21 juli 2014

Bildbomb från soldäcket
Bilderna får tala för sig själva! Jag är så nöjd! 
Efter snart tolv år i det här huset har vi nu äntligen fått vårt soldäck!5 kommentarer:

Therese sa...

Tänkte PRECIS på dig, lite läskigt nästan, eller så tanke överföring... Superfint har ni det å förstår verkligen att du är nöjd, hade gärna kommit ner å inspekterat det liv, blev tokförtjust i bordet med sten och succelenterna, så coolt, personligt och snyggt! Tumme upp. Här jobbar M igen å barnen är som sagt hos farmor och farfar, så i morgon tror jag att jag cyklar upp till dem, är så trist att vara själv ;-P Men ändå skönt med lite "semester" så man får sova, och ikväll kunde jag ta en promenad, gäller att nyttja friheten på bästa sätt ;-D De varmaste kramar till dig min vän, njut av semester och din fina familj <3 KRAM

Mette sa...

Så himla fint!!!

❤️❤️❤️

Popprinsessan sa...

Det är inte första gången jag skriver det, men du är såå duktig på själva piffet! När jag ser dina bilder så tänker jag, ah, går det att ha en sådan tavla ute, eller hylla eller vad det nu kan vara. Men det är väl det som är mitt problem, att jag inte bara testar!
Tack för att du delar med dig av ert fina hem och fina idéer!
Kram

Jannie sa...

SÅÅÅÅ snyggt verkligen! Kramar

Helen.HUSnrNIO sa...

Så himla fint och så härligt stort!
Vårt är mini i jämförelse med ert, haha, men visst är det ågot visst med soldäck! Underbart att gå med bara sommarfötter på!

Förstår att du är nöjd och så fint piffat!
Njut på :)