fredag 20 juni 2014

Vi har det super!


Barnen har kommit till paradiset på jorden om du frågar dem! De badar just nu för andra gången idag. Tror vi alla kommer somna ovaggade ikväll. 

Resan över till Fredrikshavn gick hur bra som helst! Personalen på Stena Line är verkligen hur trevliga som helst. Båten var full och många av dem vi såg på båten var med och köade när vi sen checkade in på hotellet. Även här på Scandic The Reef har vi bara mötts av trevlig personal. 

Nu ska vi snart plocka upp barnen ur badet och gå till vårt rum för att varva ner lite. Det har varit en lång och händelserik dag! Detta kvalar nog in som den bästa midsommaren ever! 1 kommentar:

Therese sa...

Wow vilken miljö, vilken upplevelse, vilken midsommar!!! Förstår att ni är nöjda, och då särskilt barnen. Maten såg helt underbar ut den med... Här hade vi det ok, lugnt och fint vilket passade min sinnesstämning och rygg, men nu har jag samlat lite kraft å energi till de kommande veckorna, bara att fokusera så kommer förhoppningsvis sol, värme och ledighet inom kort. KRAMAR till dig fina Tina <3