tisdag 17 juni 2014

Nu vill vi ha semester


 
Min vackra Tuva när hon poserar i en ny klänning
 
Ja nu börjar hela familjen bli rejält trötta och slitna och vi längtar verkligen efter semester. Vi har denna veckan och två till att jobba innan vi får vara lediga. Men först ska vi ju ha en liten minisemester i helgen när vi åker till The Reef! Min älskade pappa kör ner ifrån Stockholm för att passa Junior över helgen! TUSEN TACK pappa! Du är underbar!
 


8 kommentarer:

Fröken M sa...

Å va mysigt !! Ni kommer säkerligen få det toppen ! jag jobbar som vanligt tisdag-fredag så ingen ledig midsommar här. Å andra sidan slutar jag rätt tidigt så jag hinner dansa runt stången jag med..

Visst är det galet va barn sliter skor, så ärligt talat spelar det ingen roll om jag köper dyra eller billiga varianter. Jag får vara glad om de håller en säsong... ;)
KRAM

Therese sa...

Ja nog längtar man efter ledighet nu... Barnen är dock hos farmor och farfar i dag så de fick 5 dagar ledigt å behöver nu bara gå 2 dagar på förskolan innan de blir lediga i tre dagar igen, så då ska de sista två veckorna förhoppningsvis gå rätt fort får man hoppas... Så gulligt av din pappa att pass vovven <3 Här öser regnet ner i dag, å dessutom så saknades skruvar till loungegruppen så det dröjer surt nog tills jag kan bjuda på bilder. KRAM FINA DU <3

Helen.HUSnrNIO sa...

Ja semester vore allt välkomnande nu!
Fin klänning på fina Tuva :-)

Svar: Vi har ju en altan med väggar och tak som leder över till detta lilla trädäck och trots att jag var motståndare mot det i början så måste jag nu hålla med sambon om att ett trädäck utan tak ger lite andra möjligheter till både luftflöde, sol, och skön atmosfär så därför är ett parasoll bästa tänkbara för oss ifall man mot förmoda inte skulle vilja steka i solen men ändå sitta där.
Ert trädäck ser så himla fint ut! Härligt stort och det blev verkligen fint med nya möblerna.
Kram

Morhanna sa...

Åh ha en mysig resa! :))

Och klänningen är toksöt. Min Frallan skulle gilla den, vart är den köpt? :)

Kram H

Maria sa...

Fina Tuva ❤
Förstår att ni längtar efter ledighet nu! Vi njuter av varenda minut.
Vad snällt av din pappa att komma ner för att passa goaste Junior.

Kram kram

Morhanna sa...

Tack! Det såg ju ut som en sån HMklänning men jag har aldrig sett det trycket på.. Måste leta till Nelli! :)
KRam!

Popprinsessan sa...

Hoppas att ni får en riktigt härlig helg! Skönt att bo på hotell :-)
Det är de små andningspauserna som gör det, tycker jag.
Kram till dig!

Therese sa...

Kikar in å önskar en fin onsdag, själv gruvar jag så, har tid om ett par timmar för en P-spruta, och spruträdd som jag är så undrar jag vad jag gett mig in på... KRAMIS <3