söndag 15 juni 2014

Nu börjar det likna någotIgår började jag med det roliga på soldäcket, nämligen att inreda det. Du får bortse ifrån att det inte finns några kuddar i soffan och att det hänger en presenning ifrån taket.Igår var jag på Blomsterlandet och där hittade jag den här snygga turkosa krukan och när jag hittade en matchande lykta till kunde jag ju bara inte låta bli att köpa den också.
Ett olivträd inhandlades också och det fick hamna i en utav mina krukor som jag hade sen tidigare. När jag ställde krukorna på däcket så tänkte jag att jag kanske skulle ha köpt en turkos lykta till och haft ihop med krukorna men så kom jag på att jag ju hade dessa snygga svarta lyktor på trappen. Så de fick byta plats och de passar ju alldeles utmärkt ihop med dessa krukor.

Idag får vi hem några pallkragar som efter lite fixande förhoppningsvis ska bli en dynlåda till alla dynor och kuddar som just nu ligger i vardagsrummet. 

På andra delen av soldäcket har jag ställt ut mina nya stolar och där ligger även materialet till det som ska bli vårt nya matbord! Men det får du ser mer av när det är klart. 


2 kommentarer:

Jenny sa...

Ser jättefint ut, det har ni lyckats bra med. Lyktor är så mysigt. Kram

Helen.HUSnrNIO sa...

Så fint det blir och de svarta ljuslyktorna var supersnygga!

Pallkragar och dynlåda lät mycket spännande!
Vill gärna se hur ni gör och hur det blir! :-)