söndag 29 juni 2014

Nedräkning

Mina älsklingar innan de skulle åka på kalas igår

Ja nu har vi nedräkning till semestern. Fem dagar kvar med jobb och fritids sen ska vi njuta av ledighet. Jag har sovit som en kratta den sista veckan, har kanske snittat på 4 timmar/natt och ångesten har börjat göra sig påmind igen. Jag vet att det var likadant förra sommaren när semestern var i antågande. Är väl min kropps sätt att säga att det är dags att dra i bromsen kanske?

I fredags hade vi nyfunna, fina vänner här på middag. Vi grillade och hade det hur trevligt som helst. Tiden sprang iväg och helt plötsligt var klockan tolv så då tyckte vi att det var dags att bryta upp så att vi fick barnen i säng.

Igår skulle barnen på kalas på eftermiddagen så efter att vi hade ätit frukost åkte vi in till stan och köpte födelsedagspresent till kalaset. Glenn som alltid är tröttare än tröttast fick ligga kvar hemma och sova.
 På kvällen kom Glenns föräldrar hit och åt tacos och tittade på bilderna ifrån vårt äventyr i Danmark.

I dag ska jag hem till fina Sara och fixa två naglar som jag har lyckats ha av. I eftermiddag får vi fina vänner på fikabesök. Ja sen behövs det ju alltid dammsugas, tvättas och plockas lite också så vi ska nog få den här dagen också att gå.4 kommentarer:

Therese sa...

Lät som en mysig helg! Här jobbade M hela helgen lång, såg honom knappt, men jag å barnen hade trevlig med grannarna å gjorde nytta här hemma. Klippte häcken i går, och oj oj så ont jag har i armarna i dg, värsta träningen! Ha nu en fin vecka, här kryssade barnen för dagen i almanackan å konstaterade att det endast är 4 dagar kvar sedan till LEDIGT. Som man längtar! KRAM

Popprinsessan sa...

Underbar bild!
Här jobbar jag också denna veckan, men har ju hunnit vara lite ledigt.
Hoppas att du får sova ordentligt så att din stress och ångest lägger sig igen. Du ska ju varva ner, inte upp, nu när det snart är semester.
En varm kram till dig!

Helen.HUSnrNIO sa...

Låter som en kul och trevlig helg och inte så konstigt att man blir trött när det är mycket på gång även om det är roligheter...
Så fina kalasbarn :-)

Kämpa på de sista fyra dagarna nu vännen.
Kram & trevlig kväll.

Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar. sa...

En fullspäckad helg låter det som. Håll ut nu till semestern så du får chans att vila upp dig ordentligt sen. Underbar bild på dina godingar! Kramar