lördag 7 juni 2014

Långhelg igen

 
Med bästisen på badet
 
Ja det har varit mycket långhelger i det sista men det är det väl ingen som klagar över? Igår var det full rulle hela dagen. Först var jag och fixade naglarna, sen var jag och storhandlade. Hann precis hem och slänga i mig lite lunch innan våra före detta grannar kom på fika.
När de hade åkt hem var det dags att göra oss iordning för att åka hem till ett par fina vänner för ett par timmars mys med grill och massor av prat.
 
Idag ska vi ta oss en tur in till stan. Glenn behöver nya skor och så ska vi leta efter en dynlåda. Nästa vecka kommer äntligen loungegruppen och då behövs det verkligen en låda att lägga alla dynor och kuddar i. Dock tycker jag inte att det är så lätt med detta.
De allra flesta är i plast och av tidigare erfarenhet så vet jag att de inte håller så bra. Sen behöver vi en ganska så stor låda eftersom det kommer bli en hel del som ska förvaras där i. Och sist men inte minst så tycker jag att de är väldigt dyra de där lådorna. Ja ja vi får väl se om vi hittar något idag annars får vi väl kanske bygga något eget.
 
Tyvärr så visar sig inte vädret från sin bästa sida den här helgen. Men om solen visar sig något under dagen så blir det säkert en tur till badet så att barnen får svalka av sig lite.
 
Jag hoppas du har en fin helg!
 
 


6 kommentarer:

Johanna - Mamma till Leija sa...

Så mysigt ni haft det. Hoppas ni hittar någon bra låda! Kram

cecce sa...

Här skiner solen i alla fall:-) Hoppas den kommer till er också!
Har ju ingen trädgård numera men kommer ihåg de där dynlådorna…ganska dyra, och fula:-) Hoppas ni hittar vad ni söker i alla fall! Kul med ny loungegrupp!! Kommer säkert bli superfint!

Kram Cecce

Helen.HUSnrNIO sa...

Härlig kompisbild :-)
Det där med dynlåda ja... Håller med dig om att plast inte alltid håller så bra men de är ju så hiskeligt dyra de andra om man ska ha en av modell större. För dyra enligt mig men vi behöver en även vi.
Berätta gärna vad det blev för någon låda sen :-)

Ha en trevlig söndagskväll!

Therese sa...

Fick ni tag i nått att lägga dynorna i? Här tror jag att jag ska ta fram en stor zinkbalja och lägga dynorna i den då de inte används och ställa in i anslutande uterummet, garanterat torrt å bra! Här öser det ner i dag så jag har tänt ljus, dricker kaffe å ska ta mig an bokföringen nu... Ha en fin start på veckan fina du! KRAM

Popprinsessan sa...

Hinta gärna om du hittar en bra dynlåda - vi behöver också en till stugan. Har en vanlig i plast till de vanliga dynorna, men behöver en till loungegruppen också.
Hoppas veckan börjat bra!
Kram

Maria sa...

Ärligt talat HATAR jag dessa dynlådor!
Just nu har vi tre stycken och jag kan väll inte påstå att någon av dem är så där jättebra.
Vet att det finns en megastor dynlåda på InOut Living ute på Stenalyckan, dyr men stor.
Hoppas att ni hittar något som passar.

Kram kram