onsdag 18 juni 2014

Dynlåda av pallkragar


Till vår loungegrupp är det många kuddar och dynor som ska förvaras. När vi började leta efter dynlådor insåg vi att de för det första inte är så snygga, för det andra är de inte så stora som vi behövde ha dem och för det tredje så är de ganska dyra.
 

Då fick jag den briljanta idéen att vi skulle använda oss av en pall och några pallkragar istället. Eftersom vi har fått både pall, pallkragar och färgen så har denna låda inte kostat oss ett öre. Nu behöver vi bara ett lock till den också men då vi har turen att ha flera plåtslagare i vänkretsen så ska nog detta också ordna sig eftersom vi hade tänkt oss ett lock av plåt som man lyfter av.

Eftersom jag gillar industristilen så passar den här lösningen min smak perfekt. I alla fall tills vidare, vi får väl se om vi ramlar över något annat som faller mig bättre i smaken.11 kommentarer:

Therese sa...

GUD SÅ SNYGGT! Och med plåtlock på lär det ju bli super! Fiffigt! Å ni är så duktiga som byggt å gjort det själva! Här har jag nu jagat fatt i en sjukgymnast för uppföljning av ryggen, men hon skulle be en kollega ringa upp senare... så följetongen fortsätter... Tack för ditt sms, du är så go och omtänksam <3 Önskar så att jag kunde ge dig en kram för att du är du!

Sofia - Strawberry Dreams sa...

Men oj vad fiffigt! Och SNYGGT.

Tommy sa...

SV: Tack så mycket vännen.. Är så nöjd med nya designen, inte jätte mycket som är ändrat, samma stil men lite uppfräshning nu när man är företagare med!

Puss

Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar. sa...

Perfekt! Vad uppfinningsrik du är!

Kramar

Tommy sa...

SV: Det var galet gott!

Tack vännen, så nöjd! I dag kommer äntligen köksluckorna, men dom sa inte vilken tid på dagen så jag får sitta hemma och bara vänta.. Idioter!

ha en fin dag!

Therese sa...

Kör vörsiktigt då ni beger er, och hoppas ni får det både roligt, mysigt och härligt! <3 Här hamnade jag i ett lite lågt tillstånd efter gårdagens besked, grubblat i natt å sovit dåligt, men måste väl få älta det lite och försöka gå vidare och vara så positiv det går... Innerliga kramar till dig min fina vän <3

Helen.HUSnrNIO sa...

Vilken kanonlösning! Snyggt och gratis är ju perfekt det :-)

Ha en härlig midsommar på The Reef!
Kram

cecce sa...

Så snyggt och smart!!

Glad midsommar till dig och familjen!

Kram Cecce

Maria sa...

Supersnyggt!!

Kram 😊

baraetthem sa...

Så smart och mycket snyggt! Fiffigt av dig:) Och så fint ni fått på altan!! Duktiga ni är!

Glad midsommar!!
Kram fredrika

Johanna - Mamma till Leija sa...

Blev ju perfekt & bra när man kan få det gratis! :)