tisdag 13 maj 2014

Visning av underkläder

 
Marie som är återföräljare för PXC
 
Krakel och Spektakel var vi ett gäng tjejer som fick gå på en liten BH-skola. Hon som höll i det var Marie som du ser på bilden här ovan. Hon har varit återförsäljare för PXC Underwear sedan 1995 så hon kan verkligen det här med underkläder.
 
Igår hade jag en visning hemma hos mig och vi var sju härliga tjejer som sprang omkring där hemma och provade bh-ar. Marie kan som sagt det här med bh-ar och en helt ny värld öppnade sig för mig när jag fick prova bh-ar i rätt storlek! Jag har ju helt klart gått runt med fel storlek på min bh i alla år. I de stora klädkedjorna finns det ju inte så många storlekar att välja på och dessutom så tycker i alla fall inte jag att man kan få hjälp av personalen. Men igår fick vi alla tjejer hjälp att få rätt storlek och känslan av att få på sig en bh som sitter skönt och håller tuttarna på plats är helt obeskrivlig. Sen att få på sig en tröja över och se vilken skillnad det gör när man har på sig en bra bh under. Man får ju en helt annan hållning och siluett!
 
Jag handlade två stycken nya bh-ar igår, den ena fick jag direkt och den andra kommer jag få skickad till mig. Jag är supernöjd och jag tycker helt klart att du också ska gå in och boka en visning.
 
 
 
 

3 kommentarer:

Maria sa...

Stort tack för en mycket trevlig kväll!!

KRAM KRAM

Johanna - Mamma till Leija sa...

Härligt! Man borde kolla upp vilken stl man egentligen har.

mariesvard sa...

Stort tack för att jag fick komma till dig och dina vänner.