tisdag 13 maj 2014

TÄVLING - Vinn knipkulornas Rolls Royce


Alla vet vi ju hur viktigt det är för oss kvinnor att göra vår snippgympa. Jag kan erkänna att jag är dålig på detta och som straff för det så händer det att jag kissar på mig när jag nyser för att inte tala om när jag hoppar studsmatta med barnen!

På Krakel och Spektakel blev vi bloggare sponsrade av Oliver och Eva med ett par LELO - Luna Beads och det var inte vilka knipkulor som helst utan det var knipkulornas Rolls Royce!

"Knipkulorna är tillverkade av svenska lyxmärket LELO vilket borgar för högsta kvalitet och komfort. Kulorna kommer i modern och stilig design och är ett diskret alternativ till vanliga geishakulor. LELO:s Luna Beads hjälper dig till förhöjda känslor vid beröring, större muskelkontroll vilket även kan motverka problem med inkontinens samt intensivare orgasmer." 

Nu tänkte jag faktiskt lotta ut mina knipkulor till någon utav Er läsare! (nej de är inte använda och jag lottar ut dem för att jag redan har ett par knipkulor liggandes i badrumslådan)

För att vinna ska du gilla Oliver och Eva på deras Facebooksida samt skriva en kommentar här nedanför! 

Vinnaren dras den 24/5 och presenteras här på bloggen! 

Kom igen nu allihopa var inte blyga! Tävla på och LYCKA TILL!

 

10 kommentarer:

Ida gustavsson sa...

Självklart vill jag vara med och tävla! Hade nog verkligen behövt träna upp Snipp musklerna igen :-)
Kram ida

Anonym sa...

Jag är med & tävlar Tina!
Vill bli lika fin som när jag var 20 ;)
Efter Zacke har jag blivit rädd för om jag klarar mig denna gång jag skrattar eller om jag måste knipa för att kunna skratta.
Jag vill ge oss (mig & Tobbe) en ny höjd :)

Puss & kram från Jessica

Elisabeth Öberg sa...

Jag erkänner direkt, jag är tokdålig på att göra min snippgympa. Behovet finns verkligen. Barnen har vägt över 5kg, efter tredje så droppar det vid minsta ansträngning. Med dessa skulle jag bli peppad att inte glömma min gympa.
*håller tummen*

Ann-Kristin B sa...

En läckande snippa
vill jag ju slippa
så med lite knip och träning
vill jag göra snippan en god gärning!

Gillar på FB

(trelleborg@home.se)

annica sa...

gillar på fb

Har varit tvungen att ta bort min häst och märker direkt att då jag inte rider har jag svårt att hålla tätt. Dessa skulle vara toppen att prova. gillar på fb såklart

Vivi-Ann Johansson sa...

Jag behöveer verkligen träna upp mej och det är av många anledningar så jag hoppas verkligen på nur nu!

Anonym sa...

Hej.

Jag har gillat med namn Linnéa Möller.

Jag vill vara med och tävla. Tre barn på 5 år. Alla tungviktare. För att träna behövs trosskydd för det droppar. Nyser jag eller kräks är det kört. Nu ska jag bli singel och hur kul är det att starta singellivet genom att lukta kiss? Jag hoppas jag vinner så jag får träna upp det som behövs tränas.

Mvh Jessamy

Anonym sa...

Jag vill va med och tävla. Jag slarvar också med snippgympan och det märks efter två barn. Skulle va kul att vinna fina "träningsredskap".
Ha en bra dag! :)

Johanna Mårtensson sa...

Jag är väldigt gärna med

Behöver ett par knipkulor efter en jobbig förlossning. Skulle bli så glad över att få träna mig ett par bra knipkulor.

Gillar på FB johanna mårtensson
jojossan89@hotmail.com

Anonym sa...

Gillar på FB - blev gillare 329 :) Är gravid och går in i v 39 imorgon. Pinkar på mig titt som tätt och inser att jag måste träna musklerna bättre! Jag gör givetvis knipövningar, men är inte säker på att jag gör 100% rätt. Detta vore ett superhjälpmedel för att få tillbaka mina knipmuskler efter graviditeten!

Hoppas på jättetur!
Mvh//Malin
grodmalin@gmail.com