onsdag 28 maj 2014

Så nervös att jag har ont i magen


 
Mammas allra finaste och charmigaste prins
 
Ja på fredag är det dags för Elliots operation och jag är så nervös att jag har ont i magen. Varför vet jag inte för det gick ju superbra förra gången han fick rör i öronen. Men den där känslan när de tar ens barn ur famnen på en och man ser hur de sprutar i honom sömnmedel och han sjunker ihop på den där sängen samtidigt som man blir utledd därifrån, den känslan går inte att beskriva. Förra gången satt Glenn i väntrummet och väntade på mig när jag kom ut med tårarna rinnandes men den här gången är jag ensam. Jag tror och hoppas att det kommer gå bra, det är ju ingen stor operation de ska göra. Elliot själv är kolugn och säger att han kommer ju ändå sova så han har inget att vara nervös för. Min coola fina kille!
 
Annars går tiden åt till att få ordning i trädgården, soldäcket är äntligen färdigt så när som på en sarg som ska göras runtomkring.
Ikväll ska jag iväg på lite lyx och trevligheter med fina bloggvänner! Något en trött och nervös mamma verkligen behöver!
 
 
 


7 kommentarer:

Mette sa...

Vi håller tummarna för Elliot på fredag. Det kommer alldeles säkert gå bra.
Pussa på honom en extra gång från oss.

Kram och kärlek
💞

Therese sa...

Åh <3 Ska se att det går bra, men förstår oron till 100% Ska håll tummarna för er! Och njut nu av kvällen med vänner å ladda batterierna! Själv ska jag på MR röntgen på lördag, och ska sedan kika på möbler till altanen tänkte jag, förutsatt att orken finns. Ha det nu fint, kramar!!! <3

Tommy sa...

Sv: Det kommer gå så bra på fredag vännen! Han är en tuffing och kommer fixa detta perfekt!

Hoppas ni har en fin ledig dag tillsammans! Själv har jag tydligen lyckats pricka in många röda dagars arbete detta året och kör på ett kvällspass till 19 ikväll!

PUSS

Vivi sa...

Åh... det märktes inte att du var nervös, kanske skönt att tänka på ngt annat. Hoppas allt går bra ! Kram !!

Helen.HUSnrNIO sa...

Den känslan är obeskrivbar!
Såg på IG att ni verkade ha en pigg kille nu så jag förstår att känslan efteråt nu när det väl är gjort måste vara underbar :-)

Ha en trevlig helg!
Kram

Fnulan sa...

Mammahjärtat är stort vännen <3

Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar. sa...

Skönt att det nu är över och det verkade gå bra. Kramar