tisdag 20 maj 2014

Man kan inte alltid vara på topp


Vi har en väldigt vacker natur där vi bor

Igår var det en sån dag när jag inte var på topp. Och det kan man ju inte alltid vara. Det är en hel del tankar som snurrar i huvudet just nu. Tankar som skapar oro. Jag tror att det kommer bli jättebra till slut men tyvärr är jag ju en sån människa som ältar.

Idag är det en ny dag och jag ska försöka att tänka positivt och bortse från tröttheten. Idag har jag inget planerat förutom jobbet då men resten av veckan är det full fart. Naglarna ska fixas i morgon. På torsdag ska jag hem till en fin vän och på fredag åker jag och barnen upp till Stockholm igen på en blixtvisit.

Jag önskar dig en fin tisdag!

9 kommentarer:

Therese sa...

<3 <3 <3 Till viss del måste man få älta, det är nyttigt, men sedan släppa det och försöka blicka framåt, vara positiv och fokusera på det som kommer. Låter som en härlig vecka, å så får ni träffa de dina i helgen <3
Här väntar förrskoleklassmöte i kväll, gratulationer av min pappa som fyller år, och så på torsdag björnloppet, så vi har lagom mix av ledighet och aktiviteter. Idag öser det ner så hundarna ligger än, och jag kurar under täcket med datorn, älska att jobba hemma sådana här dagar! KRAM KRAM fina du!

Tommy sa...

Sv: Tack så mycket vännen! <3

Puss

Popprinsessan sa...

Hoppas att det blir en bättre dag idag. Du får passa på att vila lite ikväll när du har så mycket framöver!
En varm kram vännen!

Frida Svensson sa...

det lät ju som en superhärlig vecka!! ibland är man hängig och det är ok. det vänder imorgon igen!

Helen.HUSnrNIO sa...

Kram och hoppas att dagen idag har känts lite skönare inombords för dig.

Helen.HUSnrNIO sa...

Kram och hoppas att dagen idag har känts lite skönare inombords för dig.

Jenny sa...

Hoppas verkligen att ältet avtar, jobbigt när' tankarna styr ens mående. Kanske det känns lite bättre när ni får komma iväg på fredag? Kram till Dig!

Therese sa...

Det samma vännen <3 Här skiner solen i dag så jag å barnen bestämde att vi skulle grilla burgare till middag och äta glass om det håller i sig :-) KRAM KRAM <3

kaffehörnan sa...

Så vackert