måndag 12 maj 2014

Han är min hjälte

 
Ja den här fina killen är min hjälte!
 
Jag vet att vi inte ska klaga för det finns alltid de som har det värre. Men nu börjar jag tröttna rejält på dessa läkarbesök som vi ständigt har fått springa på sen barnen var små. De första fyra åren var det stackars Tuva som vi hade klippkort på barnakuten och vårdcentralen med när det gällde hennes astma som i tid och otid gjorde henne riktigt dålig. Sen har vi tagit över stafettpinnen med Elliot och varvat besöken med hans mage och hans öron.
 
Idag var det återigen dags för ett besök på öronkliniken eftersom hans hörsel har blivit ännu sämre de sista veckorna. Personalen i skolan har påtalat att han inte hör ordentligt och han själv har varit trött och ledsen varje dag efter fritids på grund av detta. Hörseltestet idag visade ännu sämre hörsel än vid besöket för två månader sen. Efter att två läkare hade tittat honom i öronen och sprutat in luft i öronen på honom bestämdes det att det blir en ny operation där rör återigen ska sättas in.
 
Även om jag inte känner mig helt bekväm med att de ska söva honom (jag vet att det kommer gå bra men jag kan ändå inte låta bli att oroa mig) så har ändå en sten fallit ifrån mina axlar. Vi vet ju att detta kommer underlätta så för honom. Inom några veckor efter operationen kommer en ny värld öppna sig för honom då han får hörseln tillbaka. Han är helt klart min lilla hjälte för trots allt detta så är han allt som oftast en glad och kärleksfull kille!
 
 
 


4 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Vad skönt att det äntligen händer något igen! Hoppas nu att ni slipper vänta allt för länge på operation.
Ringde själv L:s läkare idag för att kolla vad som händer. Var inbokad på en tfntid sista juni - hallå?!? Ska vi hålla på och kämpa hela sommaren med mjölkfritt när det kanske inte ens är det? Får ringa och vara hård imorgon...

En stor kram till dig vännen!

Helen.HUSnrNIO sa...

Skönt att det nu finns en handlingsplan för honom.
Att höra dåligt är ju skittungt i vardagslivet :-(
Sen är det klart at en op är oroligt... men det kommer säkert att gå bra för det gör ju oftast det!
Kram & tack för din kommentar idag.

Nina -Glamourmamman sa...

Vad skönt att ni börjar få rätsida på hans problem - stackars liten :-( Förstår din oro inför operation, men det kommer gå bra!

KRAM

Johanna - Mamma till Leija sa...

Så jobbigt med alla dessa sjukhusbesök! Hoppas det blir bättre denna gången! <3