torsdag 22 maj 2014

De växer så att det knakar!

 
Min stora, fina, coola tjej!
 
Det är helt galet vad barnen har blivit stora. De växer så att det knakar och de har fått en helt annan attityd. När det är kompisar i närheten testar de gränserna till det yttersta för att se om mamma och pappa kan bli arga. För Tuva är det just nu väldigt viktigt med vad hon har på sig och hur hon ser ut i håret. Så här gick hon omkring i trädgården igår, bikini, solglasögon och hörlurar till telefonen som hon lyssnade på musik i. Ja hon har helt klart blivit en stor dam min tös.
 
Idag kör vi sista dagen på jobb/skola för den här veckan. I morgon åker jag och barnen som sagt upp till Stockholm på en snabbvisit.
Jag har bokat tågbiljetter då jag kände att det är skönare för mig. Med tåget kan jag ge barnen full uppmärksamhet under resan och behöver inte koncentrera mig på körningen. Barnen behöver inte sitta stilla i fem timmar utan de kan röra på sig och gå på toaletten när de vill.
 
Men innan morgondagen ska det jobbas några timmar, sen måste jag försöka få tag i några shorts till Elliot som har växt ur alla sina sommarkläder från förra året, packa och så ska jag hem till en fin vän ikväll.
 
Jag önskar dig en fin torsdag!
 


4 kommentarer:

Maria sa...

Underbara Tuva ❤
Så skönt med tåget upp till Stockholm.
Ha nu en riktigt mysig helg vännen.

KRAM

Johanna - Mamma till Leija sa...

Ja, de vet vad de vill de "små" liven, hihi! :) Hoppas ni får en mysig helg i Sthlm! Kram

Fröken M sa...

Åh, jag hoppas ni haft en riktig TOPPEN helg i storstan !! :)
KRAM !!

Helen.HUSnrNIO sa...

Men så cool och relaxt hon ser ut!