onsdag 21 maj 2014

Besvikna

Sen både Engla och Skrållan försvann så har vi alla i familjen längtat efter en ny katt. Både Glenn och jag går ut på Blocket flera gånger i veckan för att se om vi hittar någon. Vi hittade två superfina vita killar  på Blocket och i helgen bestämde vi oss för att ringa på annonsen. Vi fick komma och titta på dem och den ena katten blev helt kär i Glenn och kröp upp i knät på honom och kelade. Den andra var framme och hälsade men var lite avhållsam. Alla i familjen tyckte jättemycket om katterna och vi meddelade han som skulle sälja dem att vi var intresserade. Tyvärr bestämde han sig för att inte sälja katterna till oss då han tycker att vi bor för nära en väg. Nu är vi så klart besvikna då vi gärna hade haft dessa fina killar hos oss men det fanns kanske en mening med att vi inte skulle ha dem.
 


3 kommentarer:

cecce sa...

Men vad trist!! Är säker på att ni hade tagit väl hand om katterna…men…kanske fanns det någon mening med det, trots allt!

Hoppas du haft en fin dag!

Kram cecce

Therese sa...

Förstår att ni är ledsna, men å andra sidan kanske det finns en mening som du skriver... Här hade jag två glada barn i morse, då det är "spring dagen i dag" dvs dagen då björnloppet går av stapeln, så håll tummarna att det inte regnar ikväll. Massor av kramar till er <3

Tommy sa...

Sv: Tack hjärtat. Jag fick hem R i går :)!

Förstår att ni är besvikna, men det kommer garanterat fler chanser!

KRAM