onsdag 2 april 2014

Tiden springer iväg

 
En gammal bild på mina små mirakel, åh vad tiden går fort
 
Idag kommer materialet till soldäcket så i eftermiddag när vi kommer hem hoppas jag att vi ser början till stommen i alla fall. Nu snurrar det massor av idéer i huvudet på mig. Ska vi ha två matbord, ett på varje sida eller ska vi bara ha ett matbord och en liten soffhörna?
I nuläget blir det ingen inglasning eftersom pengarna har sprungit iväg rejält. Men drömma kan man ju alltid få göra eller hur?
 
Och som sagt tiden flyger iväg. Vardagarna försvinner bara förbi tycker jag. Man hinner bara precis med det man måste och sen är det helg och de går lika fort dem. Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt.
 
Tuva fortsätter att vara ledsen men vi peppar henne med positiva tankar och det verkar funka lite.
Det går lite, lite bättre för varje dag. Nätterna går sådär och hon kommer allt som oftast tassande på natten och jag sover som en kratta men bara min tös känner sig trygg så spelar det ingen roll.
Sova kan jag göra när jag blir gammal.
 
 
 

 7 kommentarer:

Tommy sa...

Sv: Hhahaa... tack , snacka om att vakna upp svettig ! :D


Ja snart ses vi vännen, äntligen!
Ha en fin dag!
Puss

Popprinsessan sa...

Spännande med däcket!
Har ni tänkt på om man alltid sitter i solen eller ej? Ibland vill man kanske inte ha solen i ögonen när man käkar. Såå härligt med så stort däck att ni kan välja liksom!!

Stackars lilla T som är i en så jobbig fas...

Kram, kram!

Maria sa...

Vi har två matbord & två soffgrupper, allt för utfyllnad :) Rätt bra att kunna flytta sig lite efter solen.
Hantverkarna glömmer inte stången nu va?? HaHa!!

Hoppas att det släpper för Tuva snart ❤

Kram kram

Therese sa...

Klart man måste drömma, här har vi bara pengar till däcket i år, nya möbler får vänta, men jag var ändå förbi MIO i dag och kikade å drömde ;-) En bild på frisyren kanske kommer sen, men just i dag fastnar jag inte på foto *ler* Har veckans finnperiod ;-P KRAMIS

Tommy sa...

Sv: Ja jag är såå nöjd med nya leksaken!

Tack, det är okej med värken i dag.. Försöker leva livet ändå så gott jag kan!

KRAM fina!

Jenny sa...

Visst springer pengarna alltid iväg, vad man än gör, matinköp, kläder, möbler, renoveringar, inget blir som man tänkt sig ;) hoppas det blir som ni önskar...psst den kan ju även inhandlas lite på rean i slutet av sommaren =) kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Tittade nyss på gamla bilder på Leija. Tiden går verkligen fort. Hinner inte alls med!
Så kul med trädäcket. Det blir ju jättebra! Planerna kan bli hur många som helst! Synd man inte hade obegränsat med pengar ;)
Kram