fredag 25 april 2014

I morgon smäller det!


Ja! I morgon är det äntligen dags för årets händelse Krakel och Spektakel, mässan för hela familjen! Jag ser verkligen fram emot att få träffa alla utställare och att få se alla som ska föreläsa eller uppträda på mässan! Och så ser jag självklart fram emot att få träffa alla underbara bloggare som kommer dit!

Barnen har längtat flera veckor efter detta! Mest av allt så längtar de efter att få träffa Pax!

I onsdags kväll fick jag frossa och ont i kroppen. Tror det har varit lite för mycket sista tiden så nu sa kroppen helt enkelt ifrån.
Igår hade jag feber hela dagen men idag känner jag mig lite piggare igen. Det får bli en lugn dag med vila så att jag orkar med morgondagen!5 kommentarer:

Tommy sa...

Sv: Tack hjärtat! Fel sida gatan?

Äntligen incheckad på hotellet. .Såå skönt!
Ses i morgon .. äntligen!
KRAM

Fröken M sa...

KUL !! Jag hoppas ni får en riktigt rolig helg ! jag kommer faktiskt inte vara sååå långt ifrån er - jag ska strax sätta mig i bilen och styra till ULLARED ! :)
KRAM

cecce sa...

Hoppas ni har det riktigt trevligt på mässan och att du mår bättre så du kan få ut så mycket som möjligt av allt det trevliga:-)
Spännande att se bilder och höra allt som ni varit med om!

Kram Cecce

Helen.HUSnrNIO - Vinn succéfilmen Hundraåringen på dvd sa...

Skönt att du mådde bättre och kom iväg!
Såg lyckat ut på IG :-)

Kram

Therese sa...

Hej vännen! Här har sol, semester och jobb gjort att jag varit usel på att kika runt, men hoppas ni haft en fin helg å att krakel spektakel vart lyckat och roligt! Håller även tummarna att det går bra med din pappa <3 Förstår att det måste vara jobbigt att inte veta... Håller även tummarna att det går bra med soldäcket, vi har beställt virke till vårt å jag längtar tills Gottner kommer hit och bygger. Varma innerliga kramar till dig <3