tisdag 29 april 2014

Erik Ståhl - Jag njuter så länge jag varar

 

I lördags höll Erik Ståhl en föreläsning på mässan. Jag hade aldrig hört talas om honom innan men Malin hade pratat sig varm om honom så jag var ju bara tvungen att sätta mig ner och lyssna.
 
 
Och det är jag glad för att jag gjorde. Vilken kille! Trots motgångar i livet med en sjukdom som påverkar honom dagligen älskar han livet.
Han har fått lära sig den hårda vägen att se det positiva i allt.
 

Han berättade om älskade Jonathan en liten pojke som han hade lärt känna på sjukhus, jag tror inte att ett öga var torrt i publiken, han berörde oss alla.
 
Jag kommer beställa Eriks bok och det tycker jag att du också ska göra. Jag vill lära mig att se det positiva istället för det negativa och jag vill lära mig känna den livsglädjen som Erik gör.
Om jag får chansen att lyssna på honom igen kommer jag absolut göra det.
 
 

2 kommentarer:

Tommy sa...

SV: Åh vännen! Jag är så glad att jag fick träffa er.. Ni är helt fantastiska och det ska inte dröja lika länge innan vi träffas igen!

Puss på hela familjen!

Therese sa...

Det lät som en verklig injektion och tankeställare att lyssna på honom, ett obekant namn för mig med, men jag blir nyfiken på honom och boken... Här går det i ett, trött till tusen efter att vara åter i vardagen i gen så det är skönt att det bara är i morgon innan vi får "helg" igen. Skickar många varma kramar till dig <3