lördag 12 april 2014

Det går troll i det här projektet


 Blogglusten är just nu inte på topp som ni kanske märker. Det finns just nu varken tid, lust eller ork för att blogga eller läsa andras bloggar för den delen.

Vad är det som händer då? Jo det verkar gå troll i vårt projekt dränera/bygga soldäck. Först var det ju firman som grävde som skickade en faktura som var på bra många fler tusenlappar än vi hade räknat med. Sen fick vi tag i en firma som skulle bygga soldäcket. Första veckan de var här gick det superbra och vi kände att detta kommer bli toppen. Men andra veckan var inte killen kvar som vi först hade haft kontakt med och de två andra killarna som har varit här och snickrat den här veckan undrar jag om de är snickare överhuvudtaget. Soldäcket är vi inte alls nöjda med och vi känner att vi kommer bara gå och störa oss på fula skarvar och slarvigt sågade brädor. Firman har vi sagt åt att de inte för slutföra däcket så nu står vi här med ett halvfärdigt soldäck och den delen som är färdig är vi dessutom inte nöjda med! Så ja energin går just nu åt till annat som ni kanske förstår.

Idag kommer en vän hit som är snickare och ska titta på spektaklet. I påsk åker jag och barnen upp till Stockholm och stackars Glenn får vara hemma och försöka färdigställa soldäcket.

Annars då? Jo tack det är helt okej! Igår var jag ledig och då passade jag på att följa med barnen till skolan! Dock hade de påskfest hela dagen lång men det var ändå roligt att vara med och se hur de har det i skolan.

Glöm inte att gå in och tävla om biljetter till Krakel och Spektakel - mässan för hela familjen!
5 kommentarer:

Jenny sa...

Fasiken vad förbannad jag hade varit, inte för att det hjälper men ändå. Tycker ofta man känner sig så utlämnad när man anlitat hantverkare. Hoppas allt blir som ni tänker er. Kram !

Therese sa...

Näe FY säger jag bara, så dåligt av dem, och stackars er som råkar ut för så oprofessionella hantverkare :-( Känner med er!
Här börjar jag längta hem rejält å är glad att jag flyger hemmåt i morgon, dock kommer jag bara till Arlanda, får flyga vidare till Dorotea först på tisdag... KRAM

Helen.HUSnrNIO sa...

Åh vad ledsamt och jobbigt för er. Jag kan inte se Fuskbyggarna nästan på tv för jag bara grinar.
Mina drömmar innefattar bland annat att ha sparat ihop pengar så att jag kan anlita någon att bygga om mitt kök, byta gavlarna, öppna upp på framsidan och göra ett soldäck där med mera vilket ju är litet jämfört med det man ser i tvprogrammen men ändå...
Att spara och slita och sen vara så nära att förverkliga sin dröm och så blir det bara kattskit av det pga oseriösa klåpare som drar skam över allt vad hantverkare heter och gör oss vanligt folk som behöver deras hjälp till osäkra idioter.

Vidrigt!
Hoppas att Glenn får allt på rätt köl igen och att ni får ert soldäck och det ett som ni älskar och kommer att njuta av massor i många år.
Kram & Ha en fin dag!

Maria sa...

FY för dessa oseriösa hantverkare!!
Hoppas att G kan få i ordning på det hela och att ni slipper att göra om allt.
Saknar dig vännen ❤

kram kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Nej men fy så trist med "fuskbyggare". Hoppas verkligen det blir som ni vill i slutänden!
Kram