måndag 7 april 2014

Det får det vara värt

 
En bukett med kärlek ifrån min fina son
 
Helgen har varit mysig och den har innehållit bad, vänner, god mat, kalas, alldeles för lite sömn och lite snickrande.
 
Kalaset hos tandläkaren i lördags var egentligen inget speciellt. De hade hängt upp lite ballonger, personalen var utklädda och barnen fick fiska fiskedamm efter undersökningen. Påsen de fick i fiskedammen innehöll varsin tandborste, tandkräm och en liten pysselbok. Undersökningen gick bra och vi fick beröm för att barnen hade så rena och fina tänder.
 
På kvällen hade vi fina vänner på besök. Vi åt god mat och pratade ända till klockan två på natten. Vilket innebär att jag inte fick mycket mer än fyra timmars sömn eftersom Tuva kom tassande redan vid sex i går morse. Men men det får det vara värt när man har det trevligt.
 
Glenn har hjälpt till att snickra lite på soldäcket i helgen så nu börjar det verkligen ta form. Ska bli roligt att se hur det ser ut i eftermiddag när vi kommer hem.
 
 


8 kommentarer:

Jannie sa...

Låter som en underbar helg! Förutom det med sömnen då...
Erat soldäck lär ju göra grannarna gröna av avund! Där hademan inte tackat nej till o ligga o steka inte! <3
KRAM på dig

Ps Sötaste buketten ever!

Tommy sa...

Sv: Godmorgon hjärtat!

Låter som en bra helg! Tack, i dag är det ont, men inte som i går. I dag är det sjukhuset och provtagning som står på schemat inför onsdagens besök hos reumatologen igen, förhoppningsvis kan jag få ett svar då.

Ibland är det bloggtorka och jag känner lite likadant, men har ändå känslan kvar att jag älskar det, trots brist på härliga inlägg.

KRAM

Jenny sa...

Skönt att ni kunnat få gjort lite av varje, så mysigt när ens renoveringar börjar arta sig :) För lite sömna kan vara jobbigt, men som du säger ibland kan de vara så värt det. Kram snart ses vi ju =)

Therese sa...

Lät som en härlig helg! Ser fram emot bilder sedan allteftersom däcket tar form! Och sömn, ja, här sover Bogge så dåligt så jag varit uppe till å från, från tre i natt med honom, så det lär bli tidig kväll i kväll... KRAMIS

Maria sa...

Låter som en helt underbar helg!!
Jag hoppas att vi ses i morgon ❤

KRAM

Fina Frun.se sa...

Hoppas din vecka blir lika bra :)
kram fina du!

Johanna - Mamma till Leija sa...

Så gulligt med blommorna!
Men roligt ändå att de gör det lite annorlunda för barnen ibland! Bättre om de tycker att det är roligt & spännande att gå till tandläkaren!
Mysigt att ha vänner på besök, även om det blev lite sömn...
Ska bli spännande att de trädäcket sen!
Kram

Fröken M sa...

Åh, det kan det vara värt om man har skoj !
Här kommer det bli en hektiskt helg med sushi och bastu kväll i morgon, barnkalas på lördag, tjejmiddag på lördag kväll, 2 bodypump pass och ev ett biobesök med viggo :)
Kram